Η Ευρώπη και η Αλγερία είναι έτοιμες να υποδεχτούν Ελληνες αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος

το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε διεθνείς διοργανώσεις. Πραγματικά πρόκειται για... απόβαση, μιας και συνολικά θα αγωνιστούν 23 αθλητές μας.

 

Στην Αλγερία θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Γυναικών και η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου, δηλώνει έτοιμη για ένα πολύ καλό πλασάρισμα.

Στο Πόζναν της Πολωνίας θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νεανίδων και τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η Μελίνα Παντελή.

Στην Μπρατισλάβα θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας και θα αγωνιστούν οι : Δημήτρης Κρητικός, Αγγελος Βαρβέρης, Κώστας Τερτίπης, Κώστας Φουντουλάκης

Στο Μόεντλινγκ της Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων στη Σπάθη και θα συμμετάσχουν οι : Σταύρος Αλτιπαρμάκης, Γιάννης Βοϊδάνης, Νίκος Φραγκοζίδης, Βασίλης Γιαννακόπουλος, Στέφανος Χατζόπουλος, Νίκος Ισμαγκίλοφ, Παναγιώτης Κοντοειδής, Γιώργος Λάβας, Βαγγέλης Παναγιάρης, Γιάννης Σύριος, Αντώνης Ζαραβέλης, Δήμητρα Βοϊδάνη, Μαρία Μπουρδούκη, Ελένη Δήμκου, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου, Μαλέα Παναγιάρη, Αθηνά Ψωφάκη.

Τέλος στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων στη Σπάθη όπου αναμένεται πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib