Με το όπλο του Ξίφους Μονομαχίας ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο (11-12 Φεβρουαρίου) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων, με τη συμμετοχή 205 αθλητών-αθλητριών.
Το Σάββατο 11/02 θα γίνουν οι ατομικοί αγώνες (09:30 ξίφος μονομαχίας εφήβων – 14:00 ξίφος μονομαχίας νεανίδων) και την Κυριακή 12/02 οι ομαδικοί (09:30 ξίφος μονομαχίας εφήβων – 13:30 ξίφος μονομαχίας νεανίδων).

Σε διεθνές επίπεδο :

• στο Dourdan της Γαλλίας βρίσκονται οι αθλητές Μάριος Γιακουμάτος και Βαγγέλης Καλομοίρης για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης νέων ανδρών που θα γίνει στις 11/02. Μαζί τους βρίσκεται ο προπονητής Παναγιώτης Τζινιόλης.
• στη Segovia της Ισπανίας η αθλήτρια Θεοδώρα Γκουντούρα θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης νέων γυναικών στις 11/02. Την αθλήτρια συνοδεύει ο προπονητής Θανάσης Δελενίκας.
• Στο Legnano της Ιταλίας διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας γυναικών (11-12/2) και από Ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχει η αθλήτρια Παναγιώτα Χαρμανίδου. Στους αγώνες είναι προσκεκλημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και ο διεθνής διαιτητής μας Στάθης Γεροσίδερης.
• Οι αθλητές μας του Ξίφους Ασκήσεως Νίκος Κοντοχριστόπουλος και Παναγιώτης Τεληπορανίδης θα αγωνιστούν στη Βόννη της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Ανδρών στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib