Δελτία τύπου

 • 3η μέρα του Κυπέλλου Ακρόπολις (08.03.2020)

  Στο γύρο των «16» σταμάτησε η προσπάθεια

  Read more ...  
 • Χάλκινο μετάλλιο για την Γκουντούρα στο "Κύπελλο Ακρόπολις" (07.03.2020)

  Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο Σπάθης Γυναικών Read more ...  

 • Στις 32 του Κυπέλλου Ακρόπολις η Γκουντούρα (07.03.2020)

  Με ιδιαίτερη ευκολία πήρε την πρόκριση στις «32» του Παγκοσμίου κυπέλλου ξιφασκίας με την ονομασία Κύπελλο Ακρόπολις στη Σπάθη Γυναικών η Δώρα Γκουντούρα.

  Read more ...  
 • Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το "Κύπελλο Ακρόπολις" (06.03.2020)

  Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας με την ονομασία "Κύπελλο Ακρόπολις" στη Σπάθη Γυναικών

  Read more ...  

«Καλό καλοκαίρι» ευχήθηκε η ξιφασκία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η τελευταία αγωνιστική δράση πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων στο ξίφος μονομαχίας. Ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης και η Δανάη Κασιμάτη είναι οι νικητές της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Η τελική κατάταξη και τα μετάλλια αναλυτικά :

Αγόρια : στην πρώτη θέση ο Κων/νος Καραμπάσης/Αρίστων Παιανίας ο οποίος επικράτησε με σκορ 15/9 επί του συναθλητή του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου. Στην τρίτη θέση : Αλέξανδρος Παπαγιάννης & Ανδριανός Μαινγκοτ αθλητές της ΑΛΞ Χανίων (74 συμμετοχές). ΟΜΑΔΙΚΑ : το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του Αρίστων Παιανίας (Θεοδωρόπουλος, Φούκας, Καραμπάσης, Μωραίτης) η οποία επιβλήθηκε με σκορ 45/40 επί του Ο.Ξ.Φλώρινας, 3η θέση : Ξιφομάχος ((15 ομάδες).
Κορίτσια : η Δανάη Κασιμάτη/ΑΛΞ Χανίων ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στέφθηκε πρωταθλήτρια. Στον τελικό επιβλήθηκε επί της αθλήτριας Σοφία Παλάσκα/Οδυσσέα Χαλανδρίου με σκορ 15/8 ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι αθλήτριες Χριστίνα Ροκανά/Λ.Ο.Βάρης & Φωτεινή Μπίνα/Ο.Ξ.Φλώρινας (60 συμμετοχές). ΟΜΑΔΙΚΑ : την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Ο.Ξ.Φλώρινας (Μπίνα, Ελευθεράκη, Τραϊτση, Σταμπουλίδου) με σκορ 45/32 επί της Ιριδας. Στο τρίτο σκαλί ανέβηκε η oμάδα της Λ.Ο.Βάρης (10 ομάδες).

Νίκησε με το σπαθί σου

nikise me to spathi sou

Copyright © 2020 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib