Δελτία τύπου

 • Χάλκινη η Γκουντούρα στο Παγκόσμιο ! (22.07.2019)

  Μεγάλες στιγμές χάρισε στην ελληνική ξιφασκία η Δώρα Γκουντούρα.

  Read more ...  
 • 7η η Γεωργιάδου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο όπλο της σπάθης

  Την έβδομη θέση στη σπάθη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών Read more ...  

 • Με έντεκα σπαθιά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών (14.06.2019

  Έντεκα σπαθιά αριθμεί η εκπροσώπησή μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Read more ...  

 • "Καλό καλοκαίρι" ευχήθηκε η ξιφασκία (21.05.2019)

  «Καλό καλοκαίρι» ευχήθηκε η ξιφασκία Read more ...  

«Καλό καλοκαίρι» ευχήθηκε η ξιφασκία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η τελευταία αγωνιστική δράση πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων στο ξίφος μονομαχίας. Ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης και η Δανάη Κασιμάτη είναι οι νικητές της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Η τελική κατάταξη και τα μετάλλια αναλυτικά :

Αγόρια : στην πρώτη θέση ο Κων/νος Καραμπάσης/Αρίστων Παιανίας ο οποίος επικράτησε με σκορ 15/9 επί του συναθλητή του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου. Στην τρίτη θέση : Αλέξανδρος Παπαγιάννης & Ανδριανός Μαινγκοτ αθλητές της ΑΛΞ Χανίων (74 συμμετοχές). ΟΜΑΔΙΚΑ : το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του Αρίστων Παιανίας (Θεοδωρόπουλος, Φούκας, Καραμπάσης, Μωραίτης) η οποία επιβλήθηκε με σκορ 45/40 επί του Ο.Ξ.Φλώρινας, 3η θέση : Ξιφομάχος ((15 ομάδες).
Κορίτσια : η Δανάη Κασιμάτη/ΑΛΞ Χανίων ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στέφθηκε πρωταθλήτρια. Στον τελικό επιβλήθηκε επί της αθλήτριας Σοφία Παλάσκα/Οδυσσέα Χαλανδρίου με σκορ 15/8 ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι αθλήτριες Χριστίνα Ροκανά/Λ.Ο.Βάρης & Φωτεινή Μπίνα/Ο.Ξ.Φλώρινας (60 συμμετοχές). ΟΜΑΔΙΚΑ : την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Ο.Ξ.Φλώρινας (Μπίνα, Ελευθεράκη, Τραϊτση, Σταμπουλίδου) με σκορ 45/32 επί της Ιριδας. Στο τρίτο σκαλί ανέβηκε η oμάδα της Λ.Ο.Βάρης (10 ομάδες).

Νίκησε με το σπαθί σου

nikise me to spathi sou

Copyright © 2019 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib