Το Σαββατοκύριακο (12-13 Σεπτεμβρίου) πραγματοποιήθηκε η διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων U13,

στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ. Οι αγώνες ανήκουν στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και είχαν αναβληθεί λόγω της πανδημίας. Η ομοσπονδία σε συνεργασία με αθλητές και προπονητές φρόντισε ώστε η διεξαγωγή των αγώνων να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι νικητές των αγώνων :

Σπάθη Παμπαίδων /ατομικά : την πρώτη θέση κατέκτησε ο Δημητρόπουλος Παναγιώτης/ΠΓΣ ο οποίος επικράτησε στον τελικό με σκορ 10/7 επί του Περγάμαλη Νικόλαου – Αγγελου/Απόλλων Βριλησσίων ενώ την 3η θέση μοιράστηκαν οι Ζαρμπίνης Βασίλειος/Κ.Γείτονα & Γρόλλιος Θωμάς-Αβραάμ/Αρης Θεσσαλονίκης (50 συμμετοχές). Στα ομαδικά : 1η θέση Απόλλων Βριλησσίων (Φραδέλλος, Σκούντζος, Περγάμαλης, Παπαδόπουλος) με σκορ 45/37 επί του Πανελληνίου ΓΣ, 3η θέση : Αρης Θεσσαλονίκης.

Σπάθη Παγκορασίδων/ατομικά : πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η αθλήτρια του Απόλλων Βριλησσίων Κουρούση Αννα-Καλλιόπη η οποία επικράτησε με σκορ 10/6. Στη δεύτερη θέση η αθλήτρια Καζάκου Ολγα/Ηλυσιακός ενώ στην τρίτη θέση οι αθλήτριες Μυριδάκη Ραφαέλα/ΑΛΞ Χανίων & Χουζούρη Χριστίνα/Βικτώρια (34 συμμετοχές). Στα ομαδικά : 1η θέση : Αρης Θεσσαλονίκης (Λυγούρα, Φραγκοπούλου, Χριστοφορίδου, Καβέλη), με σκορ 45/38 επί του Απόλλωνα Βριλησσίων ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο ΑΟΞ Χαλκίδας.

Δελτία τύπου

 



 

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

Πρόγραμμα αγώνων/ Προκήρυξη/ Αγωνιστικός Σχεδιασμός 2023-2024

Κύπελλο Ακρόπολις 2024

COUPE_ACROPOLIS__LOGO_2012

Invitation - Acropolis Cup 2024

Live Acropolis Cup 2024 
Results - Αποτελέσματα 2024

Υφυπουργείο Αθλητισμού

MINISTRY OF SPORTS 01 HEL JPG3b

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib