Δελτία τύπου

 • Ευχαριστίες της Ε.Ο.Ξ. προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού για την οικονομική στήριξη των Σωματείων (29.12.2020)

  Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Ο.Ξ θέλουν να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη,

  Read more ...  
 • Γεροσίδερης & Χατζόπουλος στους καλύτερους διαιτητές του ξίφους μονομαχίας για το 2020

  Μετά την μεγάλη διάκριση για τον διεθνή διαιτητή μας κ.Ανδρέα Δουβή να συμπεριληφθεί στους διαιτητές των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκυο 2020, μια ακόμη εξαιρετική επιβράβευση για τους Έλληνες διαιτητές Read more ...  

 • Ο Ευάγγελος Καλομοίρης νικητής στη Σπάθη Ανδρών (22.10.2020)

  Ο Ευάγγελος Καλομοίρης της Α.Ε.Κ. αναδείχθηκε νικητής Read more ...  

 • Χρυσό μετάλλιο για Μεϊντάνη & Πηλιούρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων στο ξίφος ασκήσεως

  Πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία Read more ...  

Ο Ευάγγελος Καλομοίρης της Α.Ε.Κ. αναδείχθηκε νικητής στο ατομικό αγώνισμα της Σπάθης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών που έγινε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020.

Ο Καλομοίρης νίκησε στον τελικό τον αθλητή του Α.Ο. ΠΕΡΣΕΑ Guillerno Manceno με σκορ 15/13. Την 3η θέση κατέλαβαν δύο αθλητές της Α.Ε.Κ., Παναγιώτης Κοντοειδής και Δημήτρης Καφαταρίδης (47 αθλητές).

Στα ομαδικά, πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα της Α.Ε.Κ. (Απόστολος Βιδάλης, Παναγιώτης Κοντοειδής, Δημήτρης Καφαταρίδης, Ευάγγελος Καλομοίρης) η οποία κέρδισε στον τελικό την ομάδα του Α.Ο. ΠΕΡΣΕΑ με σκορ 45/43. Στην 3η θέση ο ομάδα του Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (7 ομάδες).

Οι αγώνες συνεχίζονται με την Σπάθη Γυναικών (Σάββατο 24/10/2020 ατομικά, Κυριακή 25/10/2020 ομαδικά. Ώρα έναρξης των αγώνων 09:00).

Νίκησε με το σπαθί σου

nikise me to spathi sou

Copyright © 2021 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib