Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Πανελλήνια Κύπελλα στο Αιγάλεω εις μνήμην του Γιώργου Παυλίδη ανδρών - γυναικών 2021 στο Ξίφος Ασκήσεως και το 10ο FAISTOS CUP Ξίφους Μονομαχίας στις Μοίρες Ηρακλείου!

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν, όλες τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους Διαιτητές, και όλους τους γονείς για την συμμετοχή τους και την συνεργασία να διεξαχθούν οι αγώνες και να εφαρμοστεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

Διαβάστε και τα δύο ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ:

Πανελλήνιο Κύπελλο μνήμην του Γιώργου Παυλίδη

ανδρών - γυναικών 2021 στο Ξίφος Ασκήσεως.

Συνολικά 91 αθλήτριες και αθλητές αγωνίστηκαν στις πίστες του κλειστού γυμναστηρίου Σταύρου Βενέτη, Αιγάλεω.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Νικητής του Κυπέλλου "Γ. Παυλίδης" στην κατηγορία ανδρών 2021 στο ξίφος ασκήσεως είναι ο Κοντοχριστόπουλος Νικόλαος του Α.Ο.Ξ.Α.!!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε ο Μανώλικας Γεώργιος του Α.Ξ.Ι.Α.! Ο αγώνας του τελικού έληξε 15-9! Τρίτοι ο Νάκης Θεόδωρος ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΣ και Τερτίπης Κωνσταντίνος Α.Ο.Ξ ΑΙΓΆΛΕΩ !

Νικήτρια του Κυπέλλου "Γ. Παυλίδης" στην κατηγορία γυναικών 2021 στο ξίφος ασκήσεως είναι η Κοντοχριστοπούλου Αικατερίνη-Μαρία Α.Ο.Ξ ΑΙΓΆΛΕΩ!!!   Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε η Μπάλου Ελένη Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΆΛΕΩ ! Το σκόρ του τελικού ήταν 15-9!! Τρίτες η Γαρυφάλλου Σταυρούλα-Μυρσίνη Α.Ο.Ξ.Α. και Χαλδαίου Μαρία Α.Ξ.Ι.Α. !

Ένα μεγάλο ‘Ευχαριστώ’ στους Διαιτητές μας για την στήριξη και την επιμέλεια στα καθήκοντά τους στο Κύπελλο «Γ. Παυλίδης» 2021 στο Ξίφος Ασκήσεως.

Διαιτητές Ξίφους Ασκήσεως: Ηλιάδης Ιορδάνης, Ηλιάδης Δημήτρης, Μπεσίρης Βασίλειος,Πααγεωργίου Χρήστος, Χατζόπουλος Λευτέρης , Μπένου Κλαίρη, Γκουντούρα Θεοδώρα και Γεροσίδερης Στάθης

Υπεύθυνος Διαιτησίας: Δουβής Ανδρέας

Γραμματεία: Παναγιώτης Γεροσίδερης

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Πλυτά Ραφαέλα Μ. Ι.

Είσοδος: Τσολακίδου Χριστίνα

Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές μας για την συμμετοχή τους στους αγώνες, τους προπονητές μας για την προσφορά τους στη λειτουργία του συλλόγου μας καθώς και τους γονείς των αθλητών μας που πάντα βρίσκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία, τους προπονητές και τα μέλη του ΔΣ που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους προέδρους οι οποίοι φρόντισαν για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

EGALEO SPONSORS 281121

10ο FAISTOS CUP Ξίφους Μονομαχίας

logo2021bMessaras LOGO

Συν διοργανωτές:

SYNDIORGANOTES

110 αθλητές αγωνίστηκαν   από 13 σωματεία από όλοι την Ελλάδα  φεύγοντας απόλυτα ικανοποιημένο από την οργάνωση και αυτού του κυπέλλου.

Τους αγώνες τίμησε με τη παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού συντοπίτης αλλά και επίτιμο μέλος του σωματείου μας Κος Αυγενάκης Λευτέρης ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες .

Το Σάββατο το πρωί αγωνίστηκαν οι Άντρες του Ξίφους Μονομαχίας με το Αβραμίδη Θεόδωρο (Ηρακλής Θεσ/νίκης) να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Νο 1 της γενικής κατάταξης Καμβυσέλης Πήτερ( ΠΓΣ). Την 3η θέση μοιράστηκαν οι Χατζηγεωργίου Νικόλαος ( ΑΛΜ) και   Καραγιάννης Παντελής (ΠΑΟ) .

Από την Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ εκτός από τον Χατζηγεωργίου Νικόλαος που κατετάγη 3ος , ο Αυγουστάκης Εμμανουήλ κατετάγη 5ος , ο Τρουλινός Γιάννης Κατετάγη 6ος , ο Σύρμος Μιχαήλ κατετάγη 8ος , ο Γρηγοριάδης Γιάννης Κατετάγη 9ος , ο Μαλλιαράκης Γιώργος κατετάγη 10ος , Ο Μουρτζάκης Νίκος κατετάγη 12ος και ο Αντρέας Μπουχαλάκης κατετάγη 13ος .

Το Σάββατο το απόγευμα σειρά είχαν οι 65 μικρή ξιφομάχοι ηλικίας 8-10 και 11-13 ετών από τα 4 σωματεία του νησιού μας που αγωνίστηκαν στους ανεπίσημους αγώνες που διοργάνωσε το σωματείο μας στο περιθώριο του 10ου Φαιστός Καπ .

Την Κυριακή Στις γυναίκες το κύπελλο σήκωσε η Η Θεοδωροπούλου Ανδριάνα (Αρίστων Παιανίας) που νίκησε στο τελικό την Κολέτσου Ευρυδίκη ( Ίριδα)

Την την 3η θέση κατέλαβαν η Καραμπίνη Ειρήνη (Ίριδα) και η Σιδεράκη Δάφνη (ΓΕΗ) .

Από την ΑΛΜΕΣΣΑΡΑΣ η Μελαμπιανάκη Ελένη κατέλαβε την 9η θέση η Γρηγοριάδη Μαρία Ελένη κατέλαβε την 13η θέση και η Εβελίνα Σφακιανάκη την 19η Θέση .

φέτος για πρώτη φορά   αναμεταδώσουμε τους ημιτελούς και τελικούς σε Live Streaming στο διαδίκτυο , μπορείτε να τους παρακολουθήσετε ανοίγοντας την διεύθυνση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση

Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας - Hellenic Fencing Federation | Facebook  

Με το κλείσιμο και αυτής της μεγάλης διοργάνωσης έχουμε χρέος να ευχαριστήσουμε εκτός τους αθλητές και αθλήτριες που τίμησαν τους αγώνες μας .

Τον Υφυπουργός Αθλητισμού συντοπίτης αλλά και επίτιμο μέλος του σωματείου μας Κο Αυγενάκης Λευτέρης για την απεριόριστη στήριξη που μας προσέφερε για την πραγματοποίηση του 10Ου Φαιστός Καπ

Το Υφυπουργείου Αθλητισμού Το υφυπουργείο Αθλητισμού που υπό την αιγίδα του τελέστηκαν οι αγώνες

Την Περιφέρεια Κρήτης για την σημαντική βοήθεια στην συνδιοργάνωση και αυτού του αγώνα.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Συριγωνάκη Νικόλαο για την πολύτιμη βοήθεια του

Τον Δήμο Φαιστού για την δωρεάν προσφορά του κλειστού γυμναστηρίου Μοιρών που μας παρείχαν οτιδήποτε ζητήσαμε φερόμενοι ως άψογοι οικοδεσπότες .

Τον Δήμαρχο Κο Νικολιδάκη Γρηγόρη και τους Αντιδημάρχους , Κα Αρμουτάκη Βασιλεία Κο Φασομυτάκη Ιωάννη Κο Πολιουδάκη Ανδρέα και τον Κο Καργάκη Νικόλαο για την βοήθεια τους για την πραγματοποίηση του 10ου Φαιστός καπ .

Την ομάδα του ΓΑΣΜ για την κατανόηση και την τροποποίηση του αγωνιστικού και προπονητικού προγράμματος τους για την πραγματοποίηση του 10ου Φαιστός Καπ

Τους εθελοντές Σαμαρείτες για την συνεχή παρουσία και βοήθεια όλο το σαββατοκύριακο.

Ένα μεγάλο ‘Ευχαριστώ’ στους Διαιτητές μας για την στήριξη και την επιμέλεια στα καθήκοντά τους:

Διαιτητές: 1.Καμινελης Χαρης 2.Μαρκόπουλος Γιάννος 3.Μακρής Δημήτρης.

Εκπρόσωπος ΠΑΣΥΠΚΟ: Ματσατσινης Άρης

Γραμματεια: 1.Σφακιανακης Μιχάλης 2.Αναγνωστακη Ρενα

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Κασιματη Ειρηνη

Την ANEK LINES & BLUESTAR FERRIES ως χορηγοί μεταφοράς για την έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια όλων των συμμετεχόντων στη διοργάνωση .

Την εταιρία Χαλκιαδάκης ΑΕ για την υποστήριξη τους .

Την Εταιρία ZAROS για την υποστήριξη τους.

Όλους τους Μικρούς και μεγάλους χορηγούς μας που για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας .

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στη ραχοκοκαλιά της διοργάνωσης , τους γονείς των αθλητών , που για άλλη μια φορά ήταν στις επάλξεις και βοήθησαν σε όλα τα στάδια του 10ου faistos cup .

Κλείνουμε ραντεβού στο 11ο ΚΎΠΕΛΛΟ ΦΑΙΣΤΟΥ   στο κλειστό γυμναστήριο Μοιρών με την ελπίδα ότι το 12Ο Φαιστός Κάπ θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κλειστό στάδιο Ξιφασκίας στην έδρα μας στην Πόμπια .

Στο παρακάτω Link θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες από το 10ο Faistos Cup

https://drive.google.com/drive/folders/1q-7OfMrcKg_cs9l0SIjVIptfF9Fpfu4q?usp=sharing

ΧΟΡΗΓΟΙ:

FAISTOS SPONSORS

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς

Σφακιανάκης Μιχαήλ

Πρόεδρος Αθλητικής Λέσχης ΜΕΣΣΑΡΑΣ

ΦΩΤOΓΡΑΦΙΕΣ:

Φωτογραφίες μπορείτε να βρειτε και από τους δύο αγώνες στην επίσημη σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Και πάλυ μεταδόθηκαν οι αγώνες από την καινούργια σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK ζωντανά

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Τώρα βρειτε μας και στο INSTAGRAM #MyGreekFencing !

Ανεβάζετε αναρτήσεις στα social media ? Μην ξεχνάτε το #MyGreekFencing

ΔΣ ΕΟΞ

#Mygreekfencing

Δελτία τύπου

 



 

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

Κύπελλο Ακρόπολις 2024

COUPE_ACROPOLIS__LOGO_2012

Invitation - Acropolis Cup 2024

Live Acropolis Cup 2024 
Results - Αποτελέσματα 2024

Υφυπουργείο Αθλητισμού

MINISTRY OF SPORTS 01 HEL JPG3b

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib