Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Αγώνες του  Πανελλήνιου Κυπέλλου Σπάθης Eφήβων - Nεανίδων του Α.Ο. Περσέα Αθηνών εις μνήμη Μαρίας Μπούμπαλη και του Πανελλήνιου Κυπέλλου στο Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων – Νεανίδων ΛΟΒ στη Βάρη.   

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συλλόγους Α.Ο. ΠΕΡΣΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ και τη ΛΕΣΧΗ ΟΠΛΟΜΑΧΙΑΣ ΒΑΡΗΣ που οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία τα Κύπελλα Σπάθης και Ξίφους Μονομαχίας Εφήβων - Νεανίδων. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους που συμμετείχαν, όλες τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους Διαιτητές, και όλους τους γονείς για την συμμετοχή τους και την συνεργασία να διεξαχθούν οι αγώνες και να εφαρμοστεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

Τα παρακάτω Δελτία Τύπου γράφτηκαν σε συνεργασία με τους δύο Συλλόγους:

« Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Σπάθης εφήβων - νεανίδων του Α.Ο. Περσέα Αθηνών εις μνήμη Μαρίας Μπούμπαλη!»

PERSEAS

Άρτια οργανωμένοι αγώνες που υπόσχονται πολλά για το οργανωτικό μέλλον αγώνων Ξιφασκίας από τους Συλλόγους αλλά επίσης και για το μέλλον της Σπάθης στην Ελλάδα έγιναν στο ΟΑΚΑ με την συμμετοχή συνολικά 91 αθλητριών και αθλητών!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ø  Νικητής του Κυπέλλου στην κατηγορία εφήβων U17 στη σπάθη είναι ο Μανεσίωτης Παναγίωτης (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.).!!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε  ο Χατζηχρίστος Βασίλης-Έρικ(Ε.ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ)!Τρίτοι ο Πρεδάρης Βασίλειος(Ε.ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ) και ο Περγάμαλης Νικόλαος-Άγγελος (ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ) .!

  • Νικήτρια του Κυπέλλου στην κατηγορία νεανίδων U17 στη σπάθη είναι η Κεφαλά Κωνσταντίνα (Ε.ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ).!!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε η Παπαδά Άννα Ιωσηφίνα(Ε. ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ! Τρίτες η Τσαούση Λήδα (ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ) και η Θεοδόση Βασιλική(Α.Ο. ΑΣΠΙΔΑ)!

Ένα μεγάλο ‘Ευχαριστώ’ στους Διαιτητές μας για την στήριξη και μας για το ήθος και την άρτια εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Διαιτητές:  Καφαταρίδης Δημήτρης, Κοντοειδής Παναγίωτης, Γκουντούρα Δώρα, Παναγίαρη Ήλια, Φλωράτος Γεράσιμος, Μπούκας Βαγγέλης

Εκπρόσωπος Π.Σ.Δ.Ξ: Δουβής Ανδρέας

Γραμματεία: Γεροσίδερης Παναγιώτης

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ψωφάκη Θένια.

Ιδιαίτερη μνεία μαζί με τις θερμές ευχαριστίες μας, οφείλουμε να κάνουμε στους Χορηγούς του Κυπέλλου, για τα δώρα που προσέφεραν στους Αθλητές, στους Προπονητές και στους Διαιτητές, αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

ΧΟΡΗΓΟΙ:

SPONSORS PERSEAS2 Dec21

______________________________________________________________________________________

«Γέμισε με σπαθιά το κλειστό Γυμναστήριο των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα στη Βάρη όπου οργανώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο στο ξίφος μονομαχίας εφήβων - νεανίδων 2021 από την Λέσχη Οπλομαχίας Βάρης»

LOGO LOV

Δύο μέρες με συναρπαστικούς αγώνες Ξίφους Μονομαχίας από τους Έφηβους και τις Νεάνιδες από όλη την Ελλάδα που οργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία από την Λέσχη Οπλομαχίας Βάρης που εδρεύει στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα στην Βάρη.

Τους αγώνες τίμησε με την επίσκεψη ο Περιφεριάρχης Αττικής κος Γιώργος Πατούλης όπου τέλεσε και την έναρξη του Κυπέλλου Ξίφους Μονομαχίας U17 και εξέφρασε την στηριξή του στην Ξιφασκία και τον αθλητισμό γενικότερα. Τον υποδέχτηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κος Μάκης Μουίκης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ø  Νικητής του Πανελλήνιου Κυπέλλου στην κατηγορία εφήβων U17 2021 στο ξίφος μονομαχίας είναι ο Ρασπόπτης Άγγελος του Ο.ΞΙ.Φ.!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε ο Καραμπάσης Κωνσταντίνος ΑΟ ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ! Ο αγώνας του τελικού έληξε 15-9! Τρίτοι ο Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης ΑΟ ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ και Στάβαρης Γεράσιμος ΙΡΙΔΑ!

  • Νικήτρια του Πανελληνίου Κυπέλλου στην κατηγορία νεανίδων U17 2021 στο ξίφος μονομαχίας είναι η Ρασπόπτση Νεφέλη Ο.ΞΙ.Φ.!!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε η Ρεντούμη Μελίνα Μεσόγειος Ραφίνας! Το σκόρ του τελικού ήταν 15-9!! Τρίτες η Αργυρένια Μουρίκη του ΑΟ ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ και η Πατσούρα Δήμητρα από Ακρίτες!

Ένα μεγάλο ‘Ευχαριστώ’ στους Διαιτητές μας για την στήριξη και την επιμέλεια στα καθήκοντά τους στο Πανελλήνιο Κύπελλο U17 2021 στο Ξίφος Μονομαχίας.

Διαιτητές Ξίφους Μονομαχίας: Ηλιάδης Δημήτρης, Σούλιος Ραφαήλ, Παπαδάτος Χαράλαμπος, Μαρκόπουλος Γιάννος, Νικολόπουλος Δημήτρης, Αστέριος Τσώκας, Μακρής Δημήτρης

Υπεύθυνος Διαιτησίας: Αγαπητός Παπαδημητρίου και Δουβής Ανδρέας

Γραμματεία: Γεροσίδερη Πηνελόπη

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ηλιάδης Ιορδάνης

Είσοδος: Μακρής Δημήτριος

Η στήριξη των χορηγών είναι πάντα πολύ σημαντική για την οργάνωση αγώνων! Ευχαριστούμε τους χορηγούς της διοργάνωση αυτής:

SPONSORS LOV dec21

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σε όλες τις νικήτριες!

Δείτε ΟΛΑ τα αποτελέσματα στο: http://www.fencingworldwide.com/fr/

ΦΩΤOΓΡΑΦΙΕΣ:

Φωτογραφίες μπορείτε να βρειτε στην επίσημη σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Και πάλυ μεταδόθηκαν οι αγώνες από την καινούργια σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK ζωντανά

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Τώρα βρείτε μας και στο INSTAGRAM #MyGreekFencing !

Ανεβάζετε αναρτησεις στα social media ?  Μην ξεχνάτε το #MyGreekFencing

ΔΣ ΕΟΞ

#Mygreekfencing

 

Δελτία τύπου

  

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

Κύπελλο Ακρόπολις 2022

COUPE_ACROPOLIS__LOGO_2012

Invitation - Acropolis Cup 2022

Live Acropolis Cup 2022 
Results - Αποτελέσματα 2022
Copyright © 2022 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib