Εκτύπωση

Η Δέσποινα Γεωργιάδου συνεχίζει την αγωνιστική της δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης που θα διεξαχθεί στην Τασκένδη, στο Ουζμπεκιστάν, από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου.

Η Ελληνίδα ξιφομάχος, Νο9 στην παγκόσμια κατάταξη, θα ταξιδέψει μαζί με τον προπονητή της Χρήστο Σαΐνη, με στόχο μία ακόμη σημαντική διάκριση. Η προσπάθειά της θα ξεκινήσει το Σάββατο 28 Μαρτίου απευθείας από το ταμπλό των 64. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν συνολικά 152 αθλήτριες, μεταξύ των οποίων και η Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Misaki Emura (Ιαπωνία).

Παράλληλα, ελληνική παρουσία θα υπάρξει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης ανδρών στη Βουδαπέστη, με τη συμμετοχή του Αδαμάντιου Μάριου Μπερζοβίτη. Ο Έλληνας ξιφομάχος θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις την Παρασκευή 27 Μαρτίου, με στόχο την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό, το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα, ενώ στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν συνολικά 247 αθλητές.

Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης στην Τασκένδη

Προκήρυξη  Συμμετοχές

Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης στη Βουδαπέστη 

Προκήρυξη  Συμμετοχές

613177493_923503060006868_2362891146592693186_n.jpg