Η αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει τους αγώνες «Φιλίας και ευ αγωνίζεσθαι» από τον ΑΟΞ Αιγάλεω για τις κατηγορίες U10-U13-U17 του ξίφους ασκήσεως, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες βετεράνων.

Ο ΑΟΞ Αιγάλεω διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά τους αγώνες οι οποίοι τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. Το Σάββατο 6/4 θα διεξαχθεί το τρίτο κύπελλο παμπαίδων/παγκορασίδων (U13) παράλληλα με αγώνες ανάπτυξης (U10) ξίφους ασκήσεως, ενώ την Κυριακή 7/4 θα πραγματοποιηθεί το τρίτο κύπελλο εφήβων/νεανίδων (U17) ξίφους ασκήσεως παράλληλα με αγώνες βετεράνων. Έχουν δηλωθεί να αγωνιστούν συνολικά περισσότεροι από 280 ξιφομάχοι: 36 στην κατηγορία βετεράνων, 25 αγόρια και 39 κορίτσια U10, 41 παγκορασίδες και 59 παμπαίδες (U13) καθώς και 44 νεάνιδες και 45 έφηβοι (U17).

Το παρών στην κατηγορία εφήβων/νεανιδων θα δώσουν όλοι όσοι έχουν κατακτήσει κύπελλα ή πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά: ο Μαξιμιλιανός Χατζηγιάννης (ΑΟΞ Αιγάλεω) και η Άννα Πήλιουρα (ΑΞΙΑ) που έχουν από δύο νίκες στα πρώτα πανελλήνια κύπελλα, αλλά και ο Μιχαήλ και η Ζωή Σταυράκη (ΑΞΙΑ) που κατέκτησαν τους πανελλήνιους τίτλους της κατηγορίας στα τέλη του Ιανουαρίου. Το παρών στο τρίτο φετινό κύπελλο των βετεράνων θα δώσουν και η Αλεξάνδρα Λιόλιου (ΑΟΦΙΨ Ίριδα) με τον Νίκο Ξυνό (Σπάρτακος Κορινθίας), που έχουν κάνει το νταμπλ στα δύο πρώτα κύπελλα.

Προκήρυξη - Αγώνες Φιλίας και Ευ Αγωνίζεσθαι (ΑΟΞΑ)

Live αποτελέσματα

Συμμετοχές

2024 (1).jpg

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib