Ο ΑΟΞ Αιγάλεω επιβεβαίωσε για ακόμα μία χρονιά την κυριαρχία του στα ομαδικά του ξίφους ασκήσεως U17 κατακτώντας τους πανελλήνιους τίτλους σε εφήβους και νεάνιδες.

 Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων της Αθήνας υπερασπίστηκε τους περσινούς τίτλους που είχε κατακτήσει. Στους εφήβους οι Τζοβάνης, Τουλάκης Μαρκάκης, Χατζηγιάννης και Γκούμας νίκησαν στον τελικό με 45-38 τη δυνατή ομάδα από την ΑΞΙΑ με τους Γκίκα, Αποστολόπουλο, Τσουτσοπλίδη και Αντωνίου. Στο μικρό τελικό η ΓΕ Φλώρινας (Τσιμικλής, Γεροσίδερης, Γιάγκος, Δούμτσης) επικράτησαν εύκολα του ΟΞΙ Γλυφάδας (Λωρίδας, Μιχαλόπουλος, Αψής, Πλατής) με 45-6 και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Στις νεάνιδες η τετράδα του ΑΟΞ Αιγάλεω με τις Γαρυφάλλου, Μπάλλου, Τσιαμπά και Λαΐου νίκησαν στον μεγάλο τελικό με 43-35 τις Μπουζίκα, Ναΐδη, Αφορόζη, Καββαδά της ΓΕ Φλώρινας. Στο μικρό τελικό η ΑΞΙΑ (Στεφανάτου, Πήλιουρα, Παπαθανασίου, Σταυράκη) κέρδισε με 45-21 τον Μ. Αλέξανδρου Κορδελιού (Γκαβζία, Παντελίδου, Κεραμιδά, Γιδάρου) και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Η τετράδα του ομαδικού εφήβων:
1. ΑΟΞ Αιγάλεω
2. ΑΞΙΑ
3. ΓΕ Φλώρινας
4. ΟΞΙ Γλυφάδας

Αποτελέσματα

Η τετράδα του ομαδικού νεανίδων:
1. ΑΟΞ Αιγάλεω
2. ΓΕ Φλώρινας
3. ΑΞΙΑ
4. Μ. Αλέξανδρος Κορδελιού

Αποτελέσματα

Δελτία τύπου

 



 

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

Κύπελλο Ακρόπολις 2024

COUPE_ACROPOLIS__LOGO_2012

Invitation - Acropolis Cup 2024

Live Acropolis Cup 2024 
Results - Αποτελέσματα 2024

Υφυπουργείο Αθλητισμού

MINISTRY OF SPORTS 01 HEL JPG3b

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib