Από τους 15 οι 6 θα ταξιδέψουν στη Γερμανία για το ευρωπαϊκό κύπελλο σπάθης U17 και οι 9 θα ταξιδέψουν στη Δανία για το ευρωπαϊκό κύπελλο ξίφους μονομαχίας U17.

Και στα τρία όπλα βρισκόμαστε στη μέση του ευρωπαϊκού σιρκουϊ της κατηγορίας U17 που θα ολοκληρωθεί με στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας (Νάπολι, 22-25 Φεβρουαρίου). Η Ελλάδα θα είναι παρούσα στην 5η στάση του ξίφους μονομαχίας και της σπάθης, ενώ δεν θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή στο αντίστοιχο του ξίφους ασκήσεως στο Καμπριέ της Γαλλίας. Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε ανά διοργάνωση:

Ευρωπαϊκό κύπελλο σπάθης εφήβων/νεανίδων
9-10/12 | Έσλινγκεν (Γερμανία) 

Η Αλίνα Κουρούση (ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων) θα είναι η μοναδική Ελληνίδα εκπρόσωπος στις νεάνιδες και στοχεύει σε άλλη μία αξιόλογη παρουσία στην 5η στάση της σειράς αγώνων των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Θα ξεκινήσει πρώτη την προσπάθειά της στο ατομικό το Σάββατο 9/12. Την ίδια μέρα θα αγωνιστούν στο ομαδικό των εφήβων ο Χρήστος Ανυφαντής (Ηλυσιακός ΑΟ), ο Βαγγέλης Κούτλας (Ηλυσιακός ΑΟ), ο Νίκος Λιβανός (ΑΟ Ασπίδα) και ο Νίκος Περγάμαλης (ΑΟ Ασπίδα), ενώ οι τέσσερις αθλητές μαζί με τον Γιώργο Φραδέλλο (ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων) θα αγωνιστούν την Κυριακή 10/12 στο ατομικό των εφήβων.

Συμμετοχές ατομικού εφήβων
Συμμετοχές ατομικού νεανίδων
Συμμετοχές ομαδικού εφήβων
Live αποτελέσματα

Ευρωπαϊκό κύπελλο ξίφους μονομαχίας εφήβων/νεανίδων
9-10/12 | Κοπεγχάγη (Δανία) 

Στην πρωτεύουσα της Δανίας θα διεξαχθεί η 5η στάση της σειράς αγώνων U17 της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (EFC). Το Σάββατο 9/12 θα πραγματοποιηθούν οι ατομικοί αγώνες σε έφηβους και νεάνιδες. Η Ελλάδα θα δώσει το παρών στους εφήβους με τους Νίκο Αντύπα (ΑΟΦΙΨ Ίριδα), Αριστείδη Αβραμέα (ΑΟΦΙΨ Ίριδα), Τζόναθαν Πέρι (ΑΟΦΙΨ Ίριδα), Αλέξανδρο Τουρμάν (ΑΟΦΙΨ Ίριδα) και Ζώη Γιώργο Χατζή (ΑΕΚ) και στις νεάνιδες με τις Μελίνα Γιαννακάκου (ΑΟΦΙΨ Ίριδα), Άρτεμις Καραμήτσου (ΑΟΦΙΨ Ίριδα), Αλεξία Κατσαρού (ΑΟΦΙΨ Ίριδα) και Ίρις Ανασταία Τουρμάν (ΑΟΦΙΨ Ίριδα). Οι δύο τετράδες του ΑΟΦΙΨ Ίριδα θα αγωνιστούν την Κυριακή 10/12 και στους ομαδικούς αγώνες.

Συμμετοχές ατομικού εφήβων
Συμμετοχές ατομικού νεανίδων
Συμμετοχές ομαδικού εφήβων
Συμμετοχές ομαδικού νεανίδων
Live αποτελέσματα

Δελτία τύπου

 



 

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

Κύπελλο Ακρόπολις 2024

COUPE_ACROPOLIS__LOGO_2012

Invitation - Acropolis Cup 2024

Live Acropolis Cup 2024 
Results - Αποτελέσματα 2024

Υφυπουργείο Αθλητισμού

MINISTRY OF SPORTS 01 HEL JPG3b

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib