Μεταξύ 27 και 28 Απριλίου στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ θα κυριαρχεί ο ήχος της διασταύρωσης των σπαθιών, χάρη στο ευρωπαϊκό κύπελλο βετεράνων που διοργανώνει ο ΑΟ Αρίστων Παιανίας υπό την αιγίδα της ΕΟΞ. 

Μεταξύ 26-28 Απριλίου θα διεξαχθεί στο Λουξεμβούργο το ευρωπαϊκό τουρνουά Ολυμπιακής πρόκρισης στο οποίο θα δοθούν τα τελευταία εισιτήρια για το Παρίσι για τους αθλητές και της αθλήτριες της Γηραιάς Ηπείρου.

Μεταξύ 18 και 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στο όπλο της σπάθης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ξιφασκίας ηλικιακών κατηγοριών, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας με πολύ καλές εμφανίσεις για τα ελληνικά σπαθιά.
Η Σταυρίνα Γαρυφάλλου λίγες ημέρες μετά την 22η θέη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων γυναικών κατέγραψε άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση στο παγκόσμιο κύπελλο ξίφους ασκήσεως γυναικών που πραγματατοποιήθηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας.
 

Η Ανδριάνα Θεοδωροπούλου ήταν η αθλήτρια που ξεχώρισε από τις ελληνικές συμμετοχές του ξίφος μονομαχίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ξιφασκίας εφήβων/νεανίδων (U17) και νέων (U20) στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib