Το δεύτερο πανελλήνιο κύπελλο ξίφους μονομαχίας της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 18-19/3 στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης και νικητές αναδείχθηκαν ο Αλέξανδρος Ταλιώτης (ΑΞΙΑ Κύπρου) και η Ανδριάνα Θεοδωροπούλου (ΑΟ Αρίστων Παιανίας).

Στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο ομαδικού στο Βέλγιο πριν την έναρξη της περιόδου Ολυμπιακής πρόκρισης η Εθνική ομάδα σπάθης έκανε εξαιρετική εμφάνιση με την 6η θέση, την καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ ελληνική ομάδα σε αντίστοιχη διοργάνωση.

Ολοκληρώθηκε το κύπελλο των βετεράνων που διοργάνωσε ο ΑΣ Ξιφομάχος την Παρασκευή 17/3 στο ΔΑΚ Καλαμαριάς και ακολουθούν τα κύπελλα ανδρών και γυναικών στο ξίφος μονομαχίας μεταξύ 18-19/3.
 

Για ακόμα μία φορά το ελληνικό δίδυμο της σπάθης γυναικών των Γκουντούρα και Γεωργιάδου πρωταγωνίστησε στο παγκόσμιο στερέωμα στο παγκόσμιο κύπελλο του Σιντ Νίκλαας στη Φλάνδρα του Βελγίου.

Η Αθηναΐς Μαυρικάκη και η Κλαίρη Μπένου έκαναν πρεμιέρα για τα ελληνικά χρώματα στο παγκόσμιο κύπελλο σπάθης γυναικών στο Σιντ-Νίκλαας του Βελγίου.

Copyright © 2023 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib