Στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητών του ομαδικού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξίφους Μονομαχίας 2021, ανέβηκαν ο Α. Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ στους Άνδρες και η ΊΡΙΔΑ στις Γυναίκες, κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.

 

Η Νικόλ Χατζησαράντου του Α. Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ είναι η μεγάλη νικήτρια για το 2021 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας, στους ατομικούς αγώνες Γυναικών που έγιναν σήμερα, στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ, με εφαρμογή και τήρηση κατά γράμμα του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΓΓΑ.

 

Ο κύκλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Ανδρών-Γυναικών 2021, που άνοιξε το περασμένο σαββατοκύριακο με την κατηγορία της Σπάθης, συνεχίζεται αυτό το τριήμερο, 17-18-19/9 στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ, με τους ατομικούς και ομαδικούς αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών & Γυναικών.

Ο Νίκος Τσώκας του Ο.ΞΙ.Φ. είναι ο Πρωταθλητής Ελλάδας 2021 στο ατομικό του Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών.

Το ευρωπαϊκό όραμα της Ε.Ο.Ξ. για το άθλημα της Ξιφασκίας και η εξωστρεφής πολιτική της, μακριά από τα σύνορα της πατρίδας μας, υλοποιείται με σταθερή, ισχυρή εκπροσώπηση στις Διεθνείς Ομοσπονδίες, με καίριες πρωτοβουλίες και αποφάσεις ουσίας.

6 Απριλίου! - Συμμετέχουμε με #whitecard

Copyright © 2021 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib