Σε τρεις χώρες θα χτυπάει

η καρδιά της Ελληνικής Ξιφασκίας για το σαββατοκύριακο. Αλγερία, Γερμανία, Ελβετία, είναι οι πόλεις που οι αθλητές μας θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

  • Στην Αλγερία η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Γυναικών όπου θα επιδιώξει να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα. Την Ελληνίδα αθλήτρια συνοδεύει η προπονήτρια Έλλη Τσολακίδου.
  • Στη Γερμανία : στο Heidenheim πραγματοποιείται το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Εφήβων – Νεανίδων όπου θα αγωνιστούν οι αθλήτριες : Θεοδωροπούλου Ανδριάνα, Καραμάνη Ειρήνη, Ροδοπούλου Νεφέλη, Χρήστου Θεοδώρα, Κριτούλη Στυλιανή, Κολέτσου Ευρυδίκη ενώ στη Βόννη το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών με τους αθλητές Καμβυσέλλη Τζάκ-Μάικλ & Καμβυσέλλη Πήτερ-Τζώρτζ.
  • Στη Bέρνη/Ελβετία θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών στο Ξίφος Μονομαχίας όπου θα λάβουν μέρος οι αθλητές μας Καββαδίας Σάββας και Φιλιππούσης Ιωάννης. Στους ίδιους αγώνες βρίσκεται προσκεκλημένος από τη Παγκόσμια ομοσπονδία ο διεθνής διαιτητής μας Γεροσίδερης Στάθης.

Παράλληλα το σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ έχουμε :

24/11/2018

Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων

ΟΑΚΑ

09:00

14:00

Ξίφος Ασκήσεως Εφήβων

Ξίφος Ασκήσεως Νεανίδων

25/11/2018

Κύπελλο Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών. ΟΑΚΑ

09:00

14:00

Σπάθη Νέων Ανδρών

Σπάθη Νέων Γυναικών

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib