Πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο το Κύπελλο Ανδρών – Γυναικών στο ξίφος ασκήσεως και στη σπάθη με τη συμμετοχή 148 αθλητών/αθλητριών.

Νικητές/νικήτριες αναδείχθηκαν :

Ξίφος Ασκήσεως : Άνδρες : νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος/ΑΟΞ Αιγάλεω ο οποίος επικράτησε στον τελικό με σκορ 15/8 επί του συναθλητή του Γιάννη-Ρίζου Ηλία. Στην 3η θέση : Νίκος Λέκκας/ΠΓΣ, Γεώργιος Μπάλλος/ΑΟΞ Αιγάλεω. Γυναίκες : στην πρώτη θέση η αθλήτρια Αικατερίνη-Μαρία Κοντοχριστοπούλου/ΑΟΞΑ η οποία κέρδισε την συναθλήτρια της Ευαγγελία Χαΐτογλου, 3ες. Αριάδνη Νάσκαρη/ΟΞ Γλυφάδας, Σταυρούλα Γαρυφάλλου/ΑΟΞ Αιγάλεω.

Σπάθη : Άνδρες : την πρώτη θέση κατέκτησε ο αθλητής Άγγελος Πάγκαλος/Κ.Γείτονα ο οποίος κέρδισε τον Μάριο Γιακουμάτο/Ηλυσιακός με σκορ 15/7 ενώ την 3η θέση μοιράστηκαν οι αθλητές Αλέξανδρος Πολιάκοβ/Απόλλων Βριλησσίων & Ευάγγελος Μπούκας. Γυναίκες : στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε η αθλήτρια της ΑΕΚ Αθηναϊς Μαυρικάκη η οποία επικράτησε της Μαρίνας Παϊζή/Βικτώρια με σκορ 15/13, ενώ την 3η θέση κατέκτησαν οι αθλήτριες Ελευθερία Τριανταφύλλη/Απόλλων Βριλησσίων & Κυριακή Σαφαρή/ΠΓΣ.

Νίκησε με το σπαθί σου

nikise me to spathi sou

Copyright © 2020 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib