Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών η αθλήτρια του Πανελληνίου Γ.Σ Μαρία Χαλδαίου η οποία κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο

στο ξίφος ασκήσεως σημειώνοντας μια μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας. Η αθλήτρια προκρίθηκε με 3 νίκες και 3 ήττες στον πρώτο γύρο. Στα νοκ άουτ συνέχισε αήττητη. Στο ταμπλώ των ¨64¨νίκησε με σκορ 15/6 την Μπρουτζερ/Αυστρία και πήρε την πρόκριση για τις «32». Εκεί ήρθε αντιμέτωπη με την Ισραηλινή αθλήτρια Ερος την οποία και νίκησε με σκορ 15/12. Στην φάση των «16» νίκησε την Ουκρανή Πόλιτζ με σκορ 15/9 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Στον αγώνα για την είσοδο της στις «4» νίκησε την Λάβσκα/Πολωνία με σκορ 15/8 κερδίζοντας μια θέση στο βάθρο. Στον ημιτελικό αγωνίστηκε απέναντι στην Τσιαμπαλίνι/Ιταλία και έχασε με σκορ 15/12 κατακτώντας την τρίτη θέση ανάμεσα σε 62 αθλήτριες. Στα ομαδικά οι αθλήτριες μας κατέκτησαν την 15η θέση (18 ομάδες). Στο ίδιο όπλο ο αθλητής μας Ηλίας Γιάννος – Ρίζος/ΑΟΞ Αιγάλεω κατέκτησε την 70η θέση/72 αθλητές ενώ στα ομαδικά κατέλαβαν την 9Η θέση (21 συμμετοχές).
Στη σπάθη αξιόλογες παρουσίες σημείωσαν τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια. Συγκεκριμένα η αθλήτρια μας Κωνσταντίνα Κεφαλά/Κ.Γείτονα κατάφερε να κατακτήσει την 37η θέση ανάμεσα σε 63 αθλήτριες. Στο ίδιο όπλο ο Άγγελος Πάγκαλος/Κ.Γείτονα κατέκτησε την 42η θέση/68 αθλητές.
Στο ξίφος μονομαχίας πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής Ευάγγελος Θεοδωρής/ΑΑΙ Εύροια ο οποίος κατέλαβε την 39η θέση. Οι υπόλοιποι αθλητές μας Καμβυσέλλης Τζακ – Μάϊκλ/ΠΓΣ  74ος, Ιωάννης Κεσκινίδης/ΟΣ Αμαρουσίου 92ος, Πήτερ Τζώρτζ Καμβυσέλλης/ΠΓΣ  98ος/103 αθλητές (ομαδικά 25η θέση/31 συμμετοχές) . Στα κορίτσια : Νεφέλη Ροδοπούλου/Ιριδα 61η, Ειρήνη Καραμπίνη/Ιριδα 73η, Αργυρένια Μουρίκη/Οδυσ.Χαλανδρίου 85η/89 αθλήτριες (ομαδικά 15η θέση/23 ομάδες).

Νίκησε με το σπαθί σου

nikise me to spathi sou

Copyright © 2020 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib