Πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων στο όπλο του ξίφους ασκήσεως.
Στους Παμπαίδες (32 συμμετοχές) πρωταθλητής αναδείχθηκε ο αθλητής Μεϊντάνης Δημήτριος/Α.ΞΙ.Α με αντίπαλο στον τελικό τον Γκούμα Αντώνιο/ΑΟΞ Αιγάλεω και σκορ (10/6), ενώ την 3η θέση μοιράστηκαν οι αθλητές Αντωνίου Ξενοφών-Ζέφυρος/Α.ΞΙ.Α & Χατζηγιάννης Μαξιμιλιανός/Αχαϊκός). Στα ομαδικά την 1η θέση κατέκτησε ο σύλλογος Α.ΞΙ.Α (Σταυράκης, Αντωνίου, Σταμέλλος, Μεϊντάνης) με σκορ 45/32 επί του ΑΟΞ Αιγάλεω ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο Αχαϊκός.
Στις Παγκορασίδες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Πηλιούρα Αννα/Α.ΞΙ.Α. Στον τελικό επικράτησε της αθλήτριας Chaidakis Alexina Calliopi Frande/AOΞ Αιγάλεω με σκορ 10/6. Στην 3η θέση βρέθηκαν οι αθλήτριες Σταυράκη Ζωή/Α.ΞΙ.Α & Τσακάλη Μυρτώ/ΟΞ Γλυφάδας (28 συμμετοχές). Στα ομαδικά : 1η θέση : Α.ΞΙ.Α (Πηλιούρα, Τάγη, Σταυράκη, Στεφανάτου) με σκορ 45/26 επί του ΟΞ Γλυφάδας. Την 3η θέση κατέλαβε ο Δαμοκλής.
Οι αγώνες πραγματοποιούνται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και σε συνεργασία με τους αθλητές, προπονητές, διαιτητές.

Νίκησε με το σπαθί σου

nikise me to spathi sou

Copyright © 2021 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib