Πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων στο όπλο του ξίφους ασκήσεως.
Στους Παμπαίδες (32 συμμετοχές) πρωταθλητής αναδείχθηκε ο αθλητής Μεϊντάνης Δημήτριος/Α.ΞΙ.Α με αντίπαλο στον τελικό τον Γκούμα Αντώνιο/ΑΟΞ Αιγάλεω και σκορ (10/6), ενώ την 3η θέση μοιράστηκαν οι αθλητές Αντωνίου Ξενοφών-Ζέφυρος/Α.ΞΙ.Α & Χατζηγιάννης Μαξιμιλιανός/Αχαϊκός). Στα ομαδικά την 1η θέση κατέκτησε ο σύλλογος Α.ΞΙ.Α (Σταυράκης, Αντωνίου, Σταμέλλος, Μεϊντάνης) με σκορ 45/32 επί του ΑΟΞ Αιγάλεω ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο Αχαϊκός.
Στις Παγκορασίδες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Πηλιούρα Αννα/Α.ΞΙ.Α. Στον τελικό επικράτησε της αθλήτριας Chaidakis Alexina Calliopi Frande/AOΞ Αιγάλεω με σκορ 10/6. Στην 3η θέση βρέθηκαν οι αθλήτριες Σταυράκη Ζωή/Α.ΞΙ.Α & Τσακάλη Μυρτώ/ΟΞ Γλυφάδας (28 συμμετοχές). Στα ομαδικά : 1η θέση : Α.ΞΙ.Α (Πηλιούρα, Τάγη, Σταυράκη, Στεφανάτου) με σκορ 45/26 επί του ΟΞ Γλυφάδας. Την 3η θέση κατέλαβε ο Δαμοκλής.
Οι αγώνες πραγματοποιούνται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και σε συνεργασία με τους αθλητές, προπονητές, διαιτητές.

6 Απριλίου! - Συμμετέχουμε με #whitecard

Copyright © 2021 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib