Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκαν οι σημερινοί αγώνεςμε μειωμένη συμμετοχή, λόγω του περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας.56 αθλητές ανέβηκαν με πολύ ενθουσιασμό στις πίστες του ΟΑΚΑ για να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα Εφήβων 2021!

Σήμερα υποδέχτηκε η οικογένεια της Ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κο Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθει περισσότερα για τους κανονισμούς του όμορφου αθληματός μας καθώς και για την οργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος όλων των άλλων κατηγοριών και όπλων!

AVGENAKIS 2

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με τον Ανδρέα Δουβή τη Δήμητρα Μαγκανουδάκη και τον Δημήτρη Φουστανάκη.

Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των Εφήβων στο Ξίφος Μονομαχίας είναι ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος απο τον Σύλλογο Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ!! Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ευάγγελος Ρασπόπτσης (ΟΞΙΦ)! Ο αγώνας του τελικού έληξε 7-6  Την Τρίτη οι Κωνσταντίνος Καραμπάσης (Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ)και Γεώργιος Αλέστας (ΙΡΙΔΑ)!

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές!

Για πρώτη φορά μεταδόθηκαν οι αγώνες από την καινούργια σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK ζωντανά!

Δείτε και την συνέντευξη του νικητή Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο απο τον Σύλλογο Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ στην Σελιδα FACEBOOK της ΕΟΞ https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Αυριο συνεχίζονται οι αγώνες Νεανίδων στα Ατομικά του Ξίφους Μονομαχίας στο ΟΑΚΑ και Εφήβων - Νεανίδων στα Ατομικά στη Σπάθη, στο Κλειστο Γυμναστήριο «Γιάννης Δημητριάδης» - Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης. Καλή Επιτυχία σε όλες τις Νεάνιδες και στους Έφηβους Ξιφομάχους.

Παρακολουθείστε τα αποτελέσματα στο: http://www.fencingworldwide.com/fr/

#MyGreekFencing

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib