Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκαν και οι σημερινοί αγώνες! Συνολικά 130 αθλητές ανέβηκαν με πολύ ενθουσιασμό στις πίστες του ΟΑΚΑ και στο Κλειστό Γυμναστήριο "Γιάννης Δημητριάδης" -Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, για να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στην Σπάθη και Νεανίδων στο Ξιφος Μονομαχίας 2021!

 

Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των Εφήβων στη Σπάθη ο Δημήτρης Μαρτίνος απο τον Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ!! Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ρωμανος Ιωάννης (Α.Ο.ΑΣΠΙΔΑ)! Ο αγώνας του τελικού έληξε 15-13 Την 3η θέση οι Χατζηχρήστος Βασίλης Ερικ (Α.Σ.Εκ. ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ) και Μανεσιώτης Παναγιωτης (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.)!

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των Νεανίδων στη Σπάθη η Μαρία Ελένη Γαζεπίδη  από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!! Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Αντωνία Αργυρώ Παπαθεοδώρου (Α.Σ.Εκ. ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ)! Ο αγώνας του τελικού έληξε 15-12. Την 3η οι αθλήτριες Βασιλική Θεοδόση (ΑΕΚ)και Ελευθερία Ηλιάννα Τριανταφύλλη (Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ)!

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας η Αργυρενία Μουρίκη απο τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!! Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Ανδριάνα Θεοδωροπούλου (Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ)! Ο αγώνας του τελικού έληξε 15-10 Την 3η θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες του ΟΞΙΦ Κωνσταντίνα Καραντζά και Αφροδίτη Ταρενίδου!

Δείτε ΟΛΑ τα αποτελέσματα στο: http://www.fencingworldwide.com/fr/

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σε όλες τις νικήτριες!

Αύριο συνεχίζονται οι αγώνες στα Ομαδικά Εφήβων - Νεανίδων του Ξίφους Μονομαχίας στο ΟΑΚΑ και στη Σπάθη, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Δημητριάδης» - Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης. Καλή επιτυχία σε όλες τις ΟΜΑΔΕΣ!!!.

Και πάλι μεταδόθηκαν οι αγώνες από την καινούργια σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK ζωντανά.

Δείτε αύριο τους αγώνες των Ομαδικών https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Τώρα βρειτε μας και στο INSTAGRAM #MyGreekFencing !

Ανεβάζετε αναρτήσεις στα social media ?  Μην ξεχνάτε το #MyGreekFencing

Και μην χάσετε τους Ημιτελικούς και τους Τελικούς και στα δύο όπλα με FACEBOOK LIVE στην σελίδα της ΕΟΞ :

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

NEANIDES EPPEAPONOMH2905

NEANIDES SPATHIAPONOMH2905SpathiEfivon2905

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib