Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκαν και οι σημερινοί Αγώνες στα oμαδικά! Συνολικά 27 ομάδες αγωνίστηκαν στις πίστες του ΟΑΚΑ και στο Κλειστο Γυμναστήριο «Γιάννης Δημητριάδης» - Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης για να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στην Σπάθη και Νεανίδων στο Ξιφος Μονομαχίας και στην Σπάθη 2021!  Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο Ξίφος Μονομαχίας 2021 στα ομαδικά κέρδισε ο Σύλλογος Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ!! Με τους Αθλητές: Μανώλη Αυγουστάκη, Γιάννη Γρηγοριάδη, Μηχάλη Σύρμο, και Νίκο Χατζηγεωργίου!! Προπονητής τους ο Δημήτρης Φουστανάκης και η Φανή Ξαγοράκη!

Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΟΞΙΦ με τους αθλητές Στέλιο Κατσινό, Βαγγέλη Ρασπότση, Άγγελο Αιβαλιώτη και τον Αχιλλεα Μαυρομάτη! Προπονητής τους ο Νίκος Τσώκας!

Την 3η θέση κατέλαβε ο Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ με τους αθλητές Φίλιππο Μωραϊτη, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, Λουκά Λαφαζάνη και Κωνσταντίνο Καραμπάση . Προπονητές τους ο Γιώργος Πασσάς και η Μαριαλένα Τσούκα!

Ο αγώνας του τελικού έληξε 45-29!!

  • Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας 2021 στα ομαδικά κέρδισε ο Σύλλογος ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!! Με τις αθλήτριες: Βασιλική Βουτσινά, Χριστίνα Αλεξάνδρα Μπορονκάι, Ιωάννα Λόλη Καραούσογλου και Αργυρένια Μουρίκη!! Προπονητής τους ο Φοίβος Γαργουλάκης!

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΟΞΙΦ τις αθλήτριες Ραφαέλα Ειρήνη Ελευθεράκη, Κωνσταντίνα Καραντζά, Φωτεινή Μπίνα και η Αφροδίτη Ταρενίδου! Προπονητής τους ο Νίκος Τσώκας!

Την 3η θέση κατέλαβε ο Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ με τις αθλήτριες Δήμητρα Μαλίσοβα, Δανάη Γιαννάκη, Ελένη Τσαλαμανίου και η Ανδριάνα Θεοδωροπούλου.Προπονητές τους ο Γώργος Πασσάς και η Μαριαλένα Τσούκα!

Ο αγώνας του τελικού έληξε 45-41!!

  • Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στη Σπάθη 2021 στα ομαδικά κέρδισε ο Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ!! Με τις αθλήτριες: Ελευθερία Ιλιάννα Τριανταφύλλη, Χριστίνα Αποστολοπούλου, Ιρις Φωτεινή Καρακώστα και η Κατερίνα Μαρία Χατζηκοκκίνου!! Προπονητής τους ο Γιάννης Νοταράς

Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Α.Σ.Εκ. ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ με τις αθλήτριες Αντωνία Αργυρώ Παπαθεοδώρου, Αννα Ιωσηφίνα Παπαδά, Κωνσταντίνα Κεφαλά και η Αλεξάνδρα Παπαπετροπούλου! Προπονητής τους ο Νίκος Ψύχας!

Την 3η θέση κατέλαβε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τις αθλήτριες Μαρία Ελένη Γαζεπίδη, Χριστίνα Χουζούρη, Αργυρώ Τσοκαροπούλου και η Ελένη Φαναριώτη . Προπονητής τους ο Γιώργος Τσουρούτας!

Ο αγώνας του τελικού έληξε 45-39!!

  • Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2021 στη Σπάθη στα ομαδικά κέρδισε σήμερα ο Σύλλογος Α.Σ.Εκ. ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ!! Με τους αθλητές: Βασίλης Ερικ Χατζηχρήστος, Θανάσης Ευτυχιάδης, Βασίλης Πρεδάρης και ο Παναγιώτης Κόκκος!! Προπονητής τους ο Νίκος Ψύχας!

Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ με τους αθλητές Δημήτρη Μαρτίνο, Χρήστο Μεταλλινό, Νίκο Αγγελο Περγαμάλης και τον Άγγελο Διονύση Δεμπόνο! Προπονητής τους ο Γιάννης Νοταράς!

Την 3η θέση κατέλαβε ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. με τους αθλητές  Παναγιώτη Μανεσιώτη, Γιάννη Μικρό, Αλέξανδρο Μαργαρίτη και τον Παναγιώτη Τσαρούχα. Προπονητής τους ο Παναγιώτης Τζινιόλης!

Ο αγώνας του τελικού έληξε 45-39!!

Δείτε ΟΛΑ τα αποτελέσματα στο: http://www.fencingworldwide.com/fr/

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σε όλες τις νικήτριες!

Και πάλυ μεταδόθηκαν οι αγώνες από την καινούργια σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK ζωντανά

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Τώρα βρειτε μας και στο INSTAGRAM #MyGreekFencing !

Ανεβάζετε αναρτησεις στα social media ? Μην ξεχνάτε το #MyGreekFencing

Απο το ΔΣ της ΕΟΞ

#MyGreekFencing

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΠΟΝΟΜΗ

OLOIEPPEOMADIKOM3005

ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΠΟΝΟΜΗ

NIKITRIESEPPEOMADIKOW3005

ΣΠΑΘΗ ΕΦΗΒΩΝ ΑΠΟΝΟΜΗ

OLOISPATHIOMADIKOM3005

ΣΠΑΘΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΠΟΝΟΜΗ

OLOISPATHIOMADIKOW3005

 

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΣΠΑΘΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΒΡΗΛΙΣΙΩΝ

NIKITRIASPATHIOMADIKO3005W

ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΠΑΘΗΣ ΕΦΗΒΩΝ: Α.Σ.Εκ. ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ

 

NIKITISSPATHIOMADIKOM3005

ΝΙΚΗΤΕΣ ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ: Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ

NIKITIS EPPEOMADIKO M3005

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

NIKITRIAEPPEOMADIKOW3005

 

6 Απριλίου! - Συμμετέχουμε με #whitecard

Copyright © 2021 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib