Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκαν οι Αγώνες του Πανελλήνιου Κυπέλλου στη Σπάθη Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών και του Πανελλήνιου Κυπέλλου στο Ξίφος Ασκήσεως Εφήβων – Νεανίδων στο ΟΑΚΑ 20 και 21 Νοεμβρίου.

 

logo2021b

Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν, όλες τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους Διαιτητές, και όλους τους γονείς για την συμμετοχή τους και την συνεργασία να διεξαχθούν οι αγώνες και να εφαρμοστεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΠΑΘΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ και ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Συνολικά 90 αθλήτριες και αθλητές αγωνίστηκαν στις πίστες του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ø  Νικητής του Πανελλήνιου Κυπέλλου στην κατηγορία νέων ανδρών 2021 στη σπάθη είναι ο Ιωάννης Πρίφτης των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα.!!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε ο Άγγελος Πάγκαλος των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα.! Ο αγώνας του τελικού έληξε 15-7! Τρίτοι ο Νικόλαος Ισμαγκίλοφ( Π.Α.Ο Αθηνών)και ο Έρικ-Βασίλης Χατζηχρήστος(Εκπαιδεύτηρια Κωστέα-Γείτονα).!

  • Νικήτρια του Πανελληνίου Κυπέλλου στην κατηγορία νέων γυναικών 2021 στην σπάθη είναι η Κωνσταντίνα Κεφαλά των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα.!!!   Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε η Αλεξάνδρα Παπαπετροπούλου των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα! Το σκόρ του τελικού ήταν 15-10!! Τρίτες ηΑθηναίς Μαυρικάκη(ΑΕΚ) και η Λήδα Τσαούση(Απόλλων Βριλησσίων)!

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σε όλες τις νικήτριες!

Δείτε ΟΛΑ τα αποτελέσματα στο: http://www.fencingworldwide.com/fr/

Ένα μεγάλο ‘Ευχαριστώ’ στους Διαιτητές μας για την στήριξη και την επιμέλεια στα καθήκοντά τους στο Πανελλήνιο Κύπελλο νέων ανδρών-νέων γυναικών σπάθης.

Διαιτητές Σπάθης: Βαγγέλης Μπούκας, Κλάιρη Μπένου, Δώρα Γκουντούρα, Γεράσιμος Φλωράτος, Φώκας Μιχαηλίδης, Μάριος Γιακουμάτος

Υπεύθυνος Διαιτησίας: Δουβής Ανδρέας

Γραμματεία: Γεροσίδερης Παναγιώτης

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Θένια Ψωφάκη

Είσοδος: Γίαννος Μαρκόπουλος

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Συνολικά 86 αθλήτριες και αθλητές αγωνίστηκαν στις πίστες του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ø  Νικητής του Πανελλήνιου Κυπέλλου στην κατηγορία εφήβων U17 2021 στο ξίφος ασκήσεως είναι ο Σαχινίδης Δημήτριος του Γ.Ε.Φ.!!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε  ο Καρανικόλας Ορέστης του Α.Ο.Ξ.Α.! Ο αγώνας του τελικού έληξε 15-2! Τρίτοι ο ο Γκίκας Δημήτριος Α.Ξ.Ι.Α. και Γκίκας Αρτέμιος Α.Ο.Ξ.Α.!

  • Νικήτρια του Πανελληνίου Κυπέλλου στην κατηγορία νεανίδων U17 2021 στο ξίφος ασκήσεως είναι η Μπάλλου Ελένητου Α.Ο.Ξ.Α.!!!   Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε η ηΝάσκαρηΑριάδνητου Ο.Ξ. ΓΛΥΦΆΔΑΣ! Το σκόρ του τελικού ήταν 15-9!! Τρίτες η ΚάζαγληΡωμυλίνα-Νικολέττα Α.Σ.Α.Ο. και Μπουζίκα Ηλιάνα-Δαρία Μ. ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣΚΟΡΔΕΛΙΟΎ!

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σε όλες τις νικήτριες!

Δείτε ΟΛΑ τα αποτελέσματα στο: http://www.fencingworldwide.com/fr/

Ένα μεγάλο ‘Ευχαριστώ’ στους Διαιτητές μας για την στήριξη και την επιμέλεια στα καθήκοντά τους στο Πανελλήνιο Κύπελλο U17 2021 στο Ξίφος Ασκήσεως.

Διαιτητές Ξίφους Ασκήσεως: Ηλιάδης Ιορδάνης, Ηλιάδης Δημήτρης ,Σούλιος Ραφαήλ, Παπαδάτος Χαράλαμπος, Ρεντούμη Μαρία, Ανδριανόπουλος Ιωάννης, Παπαγεωργίου Χρήστος

Υπεύθυνος Διαιτησίας: Δουβής Ανδρέας

Γραμματεία: Γεροσίδερης Παναγιώτης

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Πλυτά Ραφαέλα Μ. Ι.

Είσοδος: Μακρής Δημήτριος

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σε όλες τις νικήτριες!

ΦΩΤOΓΡΑΦΙΕΣ:

Φωτογραφίες μπορείτε να βρειτε στην επίσημη σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Και πάλι μεταδόθηκαν οι αγώνες από την καινούργια σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK ζωντανά

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Τώρα βρειτε μας και στο INSTAGRAM #MyGreekFencing !

Ανεβάζετε αναρτησεις στα social media ?  Μην ξεχνάτε το #MyGreekFencing

ΔΣ ΕΟΞ

#Mygreekfencing

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib