Καλωσήλθατε στην Ε.Ο.Ξ.

ioannis lignos xairetismos siteΑγαπητοί φίλες και φίλοι,
Χαρά μας που σας καλωσορίζουμε στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. Εδώ, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για οτιδήποτε σχετίζεται με το άθλημα μας: Τα τελευταία γεγονότα, αποτελέσματα αγώνων και διοργανώσεων, photo galleries & videos από εκδηλώσεις και δραστηριότητες, διαδραστικές ενέργειες στα social media καθώς και καινούργιες πλατφόρμες συνεργασίας.
Εργαζόμαστε ήδη ώστε να είναι το συντομότερο στη διάθεση σας, ένα περιεκτικό, εξελιγμένο πεδίο ενημέρωσης γύρω από την ελληνική ξιφασκία.
Σκοπός μας, η επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.Ξ. να μετατραπεί σε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο, ενημερωμένο και χρήσιμο χώρο. Να αναδειχθεί ώς ηλεκτρονικό «εργαλείο» πληροφόρησης, ειδήσεων, γνώσης αλλά και συνεργασίας, για συλλόγους, προπονητές, αθλητές, καθώς και για κάθε φίλο του αθλήματος, με γνώμονα την αγάπη και το πάθος όλων μας για την ξιφασκία!
Ο ιστότοπος της Ε.Ο.Ξ. είναι υπό κατασκευή και ζητάμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα την υπομονή και ανοχή σας, υποσχόμενοι την αναβάθμιση της εικόνας και των υπηρεσιών του, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε σύντομα, το σύγχρονο, το πολύ εύχρηστο και λειτουργικό site, το οποίο θα αποτελέσει μέσo συνεργασίας και ανάπτυξης.
Ευελπιστούμε επίσης, το νέο site της Ομοσπονδίας να λειτουργήσει ως γέφυρα κατεύθυνσης προς μια εποικοδομητική επικοινωνία και πληροφόρηση, για να δημιουργήσουμε από κοινού την επόμενη ημέρα, το «αύριο» της Ελληνικής Ξιφασκίας.
 
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Λιγνός
Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας
 

Το 4ο διεθνές αγωνιστικό ραντεβού της Βάσως Βουγιούκα το 2013 είναι το ερχόμενο Σάββατο (2/3) στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης στη Μπολώνια . Πρόκειται για μια ακόμα δυνατή δοκιμασία, όπου η 27χρονη πρωταθλήτριά μας (Νο 6 στον Κόσμο με 157 β).θα προσπαθήσει να φτάσει μακρύτερα από τους τρεις προηγούμενους αγώνες αυτής της σειράς. Πέρυσι, άλλωστε, στην ίδια διοργάνωση είχε φτάσει ψηλά (5η θέση) με πολλή καλή εμφάνιση, κάτι το οποίο ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ντούτσια, περιμένει να συμβαίνει τακτικότερα από δω και πέρα, ύστερα από μια περίοδο συνηθισμένης χαλάρωσης μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μία ακόμα διεθνή εκπροσώπηση έχουμε το ερχόμενο 2ήμερο (1-2/3) με τη Νίκη Σιδηροπούλου. Η (ολυμπιονίκης στο ξίφος μονομαχίας στην Αθήνα) πηγαίνει με δικά της έξοδα στο Σεν Μορ/Γαλλία για να δοκιμάσει τις αντοχές της στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται εκεί.

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

olympia 2022 logo

Copyright © 2022 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib