Με μεγάλη επιτυχία και με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών, στη σπάθη, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ. Συνολικά συμμετείχαν 54 αθλήτες & 7 ομάδες και 44 αθλήτριες& 7 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους προπονητές τους για την συμμετοχή τους, καθώς και τους συλλόγους για την συνεργασία και τους γονείς για την αμέριστη στήριξή τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΤΟΜΙΚΑ:

Ø  Πρωταθλητής Ελλάδος 2022 στην κατηγορία Νεών Ανδρών στη Σπάθη είναι ο Άγγελος Πάγκαλος(Ε.ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ)!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ιωάννης Πρίφτης(Ε.ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ)!Τρίτοι ο Κωνσταντίνος Καραγίωργος(Α.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) και ο Παναγιώτης Μανεσιώτης(ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ).

  • Πρωταθλήτρια  Ελλάδος 2022 στην κατηγορία Νεών Γυναικών στη Σπάθη είναι η Κωνσταντίνα Κεφαλά(Ε.ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ)!!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε η Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) Τρίτες η Ιωσηφίνα Άννα Παπαδά(Ε.ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ) και η Λήδα Τσαούση( ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ)

ΟΜΑΔΙΚΑ:

  • Πρωταθλήτρια Ομάδα Ελλάδος 2022  στην κατηγορία Νεών Ανδρών στη Σπάθη είναι τα Ε.ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ από τους( Άγγελος Πάγκαλος, Βασίλης Πρέδαρης, Βασίλης Ζαρμπίνης , Ιωαννής Πρίφτης) ! Στη Δεύτερη θέση η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ από τους( Νικόλαος Άγγελος Περγάμαλης, Γρηγόριος Μάριος Κωστούλας,Γεώργιος Καλφόπουλους και Μαρκέλλος Χατζόπουλος)! Τρίτη η ομάδα της Α.Α ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ από τους(Κωνσταντίνος Καραγίωργος, Παναγιώτης Μάξιμος Μπέλος, Θεόδωρος Στραγάλης, Σπυρίδων Ντάκης)! Ο τελικός τελειωσε 45-40!

  • Πρωταθλήτρια Ομάδα Ελλάδος 2022 στην κατηγορία Νεών Γυναικών στη Σπάθη είναι η ομάδα των Ε.ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ από τις( Κωνσταντίνα Κεφαλά, Αλεξάνδρα Παπαπετροπούλου,Αντωνία Παπαθεοδώρου,Άννα Ιωσηφίνα Παπαδά)!!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από τις ( Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου, Ευαγγελία Μάρθα Καβέλη, Μαρία Ελένη Γαζεπίδη,Αναστασία Φραγκοπούλου ). Τρίτη η ομάδα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ από τις ( Ισμήνη Κοντογιώργη, Αικατερίνη Γιαννάκη, Ευαγγελία Μουτοπούλου, Όλγα Καζάκου.)! Ο τελικός τελειωσε 45-38!

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σε όλες τις νικήτριες!

Δείτε ΟΛΑ τα αποτελέσματα στο: http://www.fencingworldwide.com/fr/

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Διαιτητές για την εξαιρετική συμβολή τους στους αγώνες.

Διαιτητές Σπάθης:

Άννα Δούκα, Φωκάς Μιχαηλίδης,Παναγιώτης Κοντοειδής,Βαγγέλης Μπούκας ,Δώρα Γκουντούρα,Γιώργος Πάγκαλος,Γεράσιμος Φλώρατος

Υπεύθυνος Διαιτησίας: Ανδρέας Δουβής

Γραμματεία:  Νέλη Γεροσίδερη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Θένια Ψωφάκη  

ΦΩΤOΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ:

Φωτογραφίες και τα Βιντεο των Ημιτελικών και Τελικών μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

ΔΣ ΕΟΞ

#Mygreekfencing

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib