Με μεγάλη επιτυχία και με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών, στο Ξίφος ασκήσεως , το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ. Συνολικά συμμετείχαν 47 αθλήτριες & 5 ομάδες και 46 αθλητές & 7 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους προπονητές τους για την συμμετοχή τους, καθώς και τους συλλόγους για την συνεργασία και τους γονείς για την αμέριστη στήριξή τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΤΟΜΙΚΑ:

  • Πρωταθλητής Ελλάδος 2022 στην κατηγορία Νεών Ανδρών στο Ξίφος ασκήσεως είναι ο Κωνσταντίνος Τερτίπης (Α.Ο.Ξ.ΑΙΓΑΛΕΩ)!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γεώργιος Καμπανιάρης (Α.Ο.Ξ.ΑΙΓΑΛΕΩ)!Τρίτοι ο Δημήτριος Γκίκας(ΑΞΙΑ)και ο Κωνσταντίνος Σταματόπουλος (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ)!
  • Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2022 στην κατηγορία Νεών Γυναικών στο Ξίφος ασκήσεως είναι Σταύρινα – Μυρσίνη Γαρυφάλλου (Α.Ο.Ξ.ΑΙΓΑΛΕΩ)!!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε Ηλιάνα-Daria Μπουζίκα (Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ) Τρίτες η Βασιλική-Αριάδνη Μέκρα (Α.Ο.Ξ.ΑΙΓΑΛΕΩ) και η Μυρτώ Τσάκαλη(Ο.Ξ.Ι.ΓΛΥΦΑΔΑΣ)!

ΟΜΑΔΙΚΑ:

  • Πρωταθλήτρια Ομάδα Ελλάδος 2022 στην κατηγορία Νεών Ανδρών στο Ξίφος ασκήσεως είναι ο Α.Ο.Ξ.ΑΙΓΑΛΕΩ από τους( Τερτίπης Κωνσταντίνος, Πανουργίας Ιωάννης-Παύλος, Καμπανιάρης Γεώργιος, Καρανικόλας Ορέστης)! Στη Δεύτερη θέση η ομάδα της ΑΞΙΑΣ από τους( Αποστολόπουλος Εμμανουήλ, Παπαδάτος Χαράλαμπος, Οικονόμου Thomas-Nikanor, Γκίκας Δημήτρης)! Τρίτη η ομάδα του Ο.Ξ.Ι.ΛΥΦΑΔΑΣ από τους( Σμυρνής Νικόλαος, Μαντζαρίδης Γεώργιος, Μαντζαρίδης Γεώργιος, Σώφρας Δημήτριος-Νικόλαος)! Ο τελικός τελειωσε 45-37!
  • Πρωταθλήτρια Ομάδα Ελλάδος 2022 στην κατηγορία Νεών Γυναικών στο Ξίφος ασκήσεως είναι η ομάδα του Α.Ο.Ξ.ΑΙΓΑΛΕΩ από τις( Μέκρα Βασιλική-Αριάδνη, Μπάλλου Ελένη, KullaΆννα-Nihal, Γαρυφάλλου Σταυρίνα-Μυρσίνη)!!! Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα της Ο.Ξ.Ι.ΓΛΥΦΑΔΑΣ με τις ( Ρέππα Χριστίνα, Κοκκαλιάρη Χριστίνα, Τσάκαλη Μυρτώ, Νάσκαρη Αριάδνη). Τρίτη η ομάδα της ΑΞΙΑΣ με τις ( Τάγη Βασιλική-Όλγα, Στεφανάτου Λυδία-Βαρβάρα,Πηλιούρα Άννα, Σταυράκη Ζωή)! Ο τελικός τελειωσε 45-24!

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σε όλες τις νικήτριες!

Δείτε ΟΛΑ τα αποτελέσματα στο: http://www.fencingworldwide.com/fr/

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Διαιτητές για την εξαιρετική συμβολή τους στους αγώνες.

Διαιτητές Ξίφους ασκήσεως:

Ηλιάδης Δημήτρης, Μαυριδης Δαμιανός, Μιχαηλίδης Φωκάς, Ανδριόπουλος Γιάννης , Χαλδαίου Μαρία, Σούλιος Ραφαήλ, Παναγόπουλος Δημήτρης, Παπαγεωργίου Χρήστος,

Υπεύθυνη Διαιτησίας: Μαρία Ρεντούμη

Γραμματεία: Νέλη Γεροσίδερης

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Θένια Ψωφάκη

ΦΩΤOΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ:

Φωτογραφίες και τα Βιντεο των Ημιτελικών και Τελικών μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

ΔΣ ΕΟΞ

#Mygreekfencing

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib