Καλωσήλθατε στην Ε.Ο.Ξ.

ioannis lignos xairetismos siteΑγαπητοί φίλες και φίλοι,
Χαρά μας που σας καλωσορίζουμε στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. Εδώ, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για οτιδήποτε σχετίζεται με το άθλημα μας: Τα τελευταία γεγονότα, αποτελέσματα αγώνων και διοργανώσεων, photo galleries & videos από εκδηλώσεις και δραστηριότητες, διαδραστικές ενέργειες στα social media καθώς και καινούργιες πλατφόρμες συνεργασίας.
Εργαζόμαστε ήδη ώστε να είναι το συντομότερο στη διάθεση σας, ένα περιεκτικό, εξελιγμένο πεδίο ενημέρωσης γύρω από την ελληνική ξιφασκία.
Σκοπός μας, η επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.Ξ. να μετατραπεί σε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο, ενημερωμένο και χρήσιμο χώρο. Να αναδειχθεί ώς ηλεκτρονικό «εργαλείο» πληροφόρησης, ειδήσεων, γνώσης αλλά και συνεργασίας, για συλλόγους, προπονητές, αθλητές, καθώς και για κάθε φίλο του αθλήματος, με γνώμονα την αγάπη και το πάθος όλων μας για την ξιφασκία!
Ο ιστότοπος της Ε.Ο.Ξ. είναι υπό κατασκευή και ζητάμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα την υπομονή και ανοχή σας, υποσχόμενοι την αναβάθμιση της εικόνας και των υπηρεσιών του, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε σύντομα, το σύγχρονο, το πολύ εύχρηστο και λειτουργικό site, το οποίο θα αποτελέσει μέσo συνεργασίας και ανάπτυξης.
Ευελπιστούμε επίσης, το νέο site της Ομοσπονδίας να λειτουργήσει ως γέφυρα κατεύθυνσης προς μια εποικοδομητική επικοινωνία και πληροφόρηση, για να δημιουργήσουμε από κοινού την επόμενη ημέρα, το «αύριο» της Ελληνικής Ξιφασκίας.
 
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Λιγνός
Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας
 

, όπου συμμετείχε με προσωπική δαπάνη. Ο πρωταθλητής (με το ομαδικό) του Πανελληνίου επέστρεψε από την Ιταλία με "τσακισμένο" το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του, καθώς κτύπησε άσχημα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Συγκεκριμένα ο τραυματισμός του συνέβη στον 4ο κατά σειρά αγώνα που έδωσε στην προκριματική φάση κι ενόσω μέχρι εκεί είχε σημειώσει δύο νίκες και μία ήττα. Παρά ταύτα ο Σαρρής δεν εγκατέλειψε, αν και ο γιατρός των αγώνων τού σύστησε να αποσυρθεί, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ακόμα και κατάγματος.

Να σημειωθεί, με την ευκαιρία, ότι αυτή ήταν η 3η "ιδιωτική" συμμετοχή του Βαγγέλη Σαρρή το 2013 σε αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου, με μοναδικό ερέθισμα, όπως λέει ο ίδιος, την αγάπη, και τελικά το κέφι του, για το σπαθί, κάτι το οποίο αναγνωρίζεται, πρωτίστως, στην προσπάθειά του. Εξάλλου, στους αγώνες της Πάντοβα είχαμε και 2η συμμετοχή με τον διεθνή διαιτητή Ανδρέα Δουβή, ο οποίος, μάλιστα, υπήρξε από τους "διακριθέντες" της διοργάνωσης και διαιτήτευσε αγώνες για τα μετάλλια στην τελική οκτάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

olympia 2022 logo

Copyright © 2022 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib