Η ελληνική ξιφασκία δίνει το παρόν με 4  συμμετοχές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών το οποίο θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη. 

 Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα (Παρασκευή) και ολοκληρώνονται την Κυριακή με τα ομαδικά. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι αθλήτριες μας Γκουντούρα Θεοδώρα, Γεωργιάδου Δέσποινα – Μεταξία, Παϊζη Μαρίνα & Μπένου Κλαίρη. Τις αθλήτριες συνοδεύουν οι προπονητές κ. Δελενίκας Αθανάσιος και Σαϊνης Χρήστος. Στην ίδια διοργάνωση βρίσκεται ο διαιτητής κος Μπούκας Ευάγγελος προσκεκλημένος από τη F.I.E.

Στη Βουδαπέστη/Ουγγαρία πραγματοποιείται το Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Ανδρών όπου και βρίσκεται ο διεθνής διαιτητής κ. Δουβής Ανδρέας προσκεκλημένος από τη F.I.E.

Στην Κέρκυρα θα διεξαχθούν οι αγώνες του Κυπέλλου Ξίφους Ασκήσεως Παμπαίδων Παγκορασίδων & οι αγώνες ανάπτυξης. Τους αγώνες διοργανώνει ο σύλλογος Κ.Α.Σ Δαμοκλής σε συνεργασία με την Ε.Ο.Ξ υπό την αιγίδα του δήμου κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων (τμήμα πολιτισμού και αθλητισμού). Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων :

 

19/03/2022

ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΙΦΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Ε.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

20/03/2022

ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

 

Δ.Σ Ε.Ο.Ξ

#mygreekfencing

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib