Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Παμπαίδων Παγκορασίδων και οι Αγώνες Ανάπτυξης Σπάθης που διοργάνωσε ο σύλλογος Α.Ο Απόλλων Βριλλησίων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας

την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στην αίθουσα Ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α. 

logo2021bapollon vrilission

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Παμπαίδων Παγκορασίδων και οι Αγώνες Ανάπτυξης Σπάθης που διοργάνωσε ο σύλλογος Α.Ο Απόλλων Βριλλησίων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στην αίθουσα Ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α. Στις συνολικά τέσσερις κατηγορίες που πραγματοποιήθηκαν αγωνίστηκαν σύνολο 197 αθλητές μέχρι 13 χρονών. Κατά την διάρκεια των αγώνων τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως ορίζει η Γενική Γραμματεία αθλητισμού.

Στα αγόρια στην κατηγορία U10 το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Karlos Mireles-Megalopoulos (Ηλυσιακός), το αργυρό ο Tamen Zimmo (Α.Ο. Ασπίδα) και τα χάλκινα οι Προκόπιος Κάνταρος (Άρης Θεσσαλονίκης) και Μάριος-Ιωάννης Ζαρμπίνης (Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα).  Στα κορίτσια της ίδιας κατηγορίας νίκησε η Μαρίνα Γαλανάκη (Α.Ο. Περσέας), ακολούθησε δεύτερη η Φωτεινή-Ειρήνη Κουστένη (Ηλυσιακός) και τρίτες οι Ειρήνη Παπαδάκη (Α.Ο. Απόλλων Βριλησσίων) και Μαρίνα Σαρικλάκη (Θησέας Ηρακλείου).

Στα αγόρια κατηγορίας U13 νίκησε ο Νικόλαος Λιβανός (Α.Ο. Ασπίδα), με δεύτερο τον Άγγελο Ντίβη (Α.Ο. Απόλλων Βριλησσίων) και τρίτους τους Ευστράτιο Λυμπερίδη (Α.Λ.Ξ. Χανίων) και Αριστοτέλη Γρόλλιο (Άρης Θεσσαλονίκης).  Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Χρυσούλα Τσοκαροπούλου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), στο δεύτερο η Ευαγγελία Χαροπούλου (Α.Ο. Απόλλων Βριλησσίων) και στο τρίτο η Άννα Ρουμπή (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) και η Αγγελική Γλυκή (Ηλυσιακός).

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια τους και την συμμετοχή τους. Καθώς επίσης τους διοργανωτές κι όλους όσους συνέβαλαν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Διαιτητές: Πλυτά Ραφαέλα, Μπούκας Ευάγγελος, Δούκα Άννα, Γκιώνη Ασημίνα, Φλωράτος Γεράσιμος, Πάγκαλος Γιώργος, Κοντοχρήστος Ιάσων, Γκουντούρα Θεοδώρα, Μπένου Κλαίρη, Σαϊνης Χρήστος, Καφαταρίδης Δημήτρης

Εκπρόσωπος Π.Σ.Δ.Ξ: Δελενίκας Θανάσης

Γραμματεία: Γεροσίδερης Παναγιώτης

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Πανταζίδη Περσεφόνη

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.fencingworldwide.com/en/23866-2021/tournament/

Τέλος, φωτογραφικό υλικό και βίντεο των απευθείας αναμεταδόσεων των αγώνων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας στο Facebook (https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation).

Τώρα βρείτε μας και στο INSTAGRAM #MyGreekFencing !

Ανεβάζετε αναρτήσεις στα social media ?  Μην ξεχνάτε το #MyGreekFencing

ΔΣ ΕΟΞ - Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ

#Mygreekfencing

 

6 Απριλίου! - Συμμετέχουμε με #whitecard

Copyright © 2022 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib