Καλωσήλθατε στην Ε.Ο.Ξ.

ioannis lignos xairetismos siteΑγαπητοί φίλες και φίλοι,
Χαρά μας που σας καλωσορίζουμε στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. Εδώ, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για οτιδήποτε σχετίζεται με το άθλημα μας: Τα τελευταία γεγονότα, αποτελέσματα αγώνων και διοργανώσεων, photo galleries & videos από εκδηλώσεις και δραστηριότητες, διαδραστικές ενέργειες στα social media καθώς και καινούργιες πλατφόρμες συνεργασίας.
Εργαζόμαστε ήδη ώστε να είναι το συντομότερο στη διάθεση σας, ένα περιεκτικό, εξελιγμένο πεδίο ενημέρωσης γύρω από την ελληνική ξιφασκία.
Σκοπός μας, η επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.Ξ. να μετατραπεί σε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο, ενημερωμένο και χρήσιμο χώρο. Να αναδειχθεί ώς ηλεκτρονικό «εργαλείο» πληροφόρησης, ειδήσεων, γνώσης αλλά και συνεργασίας, για συλλόγους, προπονητές, αθλητές, καθώς και για κάθε φίλο του αθλήματος, με γνώμονα την αγάπη και το πάθος όλων μας για την ξιφασκία!
Ο ιστότοπος της Ε.Ο.Ξ. είναι υπό κατασκευή και ζητάμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα την υπομονή και ανοχή σας, υποσχόμενοι την αναβάθμιση της εικόνας και των υπηρεσιών του, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε σύντομα, το σύγχρονο, το πολύ εύχρηστο και λειτουργικό site, το οποίο θα αποτελέσει μέσo συνεργασίας και ανάπτυξης.
Ευελπιστούμε επίσης, το νέο site της Ομοσπονδίας να λειτουργήσει ως γέφυρα κατεύθυνσης προς μια εποικοδομητική επικοινωνία και πληροφόρηση, για να δημιουργήσουμε από κοινού την επόμενη ημέρα, το «αύριο» της Ελληνικής Ξιφασκίας.
 
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Λιγνός
Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας
 

Με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της Ελληνικής Ξιφασκίας ολοκληρώθηκε το Μεσογειακό Πρωτάθλημα U15 U17 U20 στην πόλη ΣΑΛΤ της Ιορδανίας! Οι αθλήτριες και ο αθλητής μας Guy George Le Hauton έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αγωνίστηκαν σε πολλές ηλικιακές κατηγορίες και γύρισαν με δυο μετάλλια!

Ενα ΧΡΥΣΟ και ένα ΧΑΛΚΙΝΟ κέρδισαν τα κορίτσια της Σπάθης Αννα Καλλιόπη Κουρούση και η Ευαγγελία Μάρθα Καβέλη στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα U15!!

Οι Προπονητές Γιάννης Νοταράς και Γιώργος Τσουρούτας τους συνόδευσαν.

15 MAIOY κατηγορία U15

1η Άννα Καλιόπη Κουρούση που μπήκε στις 8 άνευ αγώνα και έπειτα κέρδισε στον ημιτελικό την Ισπανίδα Belategui με 15-8 και στον τελικό την επίσης Ισπανίδα Mora με 15-11. 

3η Ευαγγελία Μάρθα Καβέλη η οποία για τις 4 κέρδισε την Ιορδανη Mariem Carlos με 15-3, ενώ στον ημιτελικό ηττήθηκε από την Mora με 15-8.

13 MAIOY κατηγορία U17

6η Άννα Καλιόπη Κουρούση

11ηη Ευαγγελία Μάρθα Καβέλη (Διασταυρώθηκαν στις 16, όπου η Κουρούση νίκησε με 15-10. Έπειτα η Κουρούση ηττήθηκε από την Τουρκάλα Nil Gungor με 15–11)

11ος ο Guy George Le Hauton (έχασε από τον Ισπανό Xabier Gutierrez με 15-14 για την 8αδα)

14 MAIOY κατηγορία U20

9η η Άννα Καλιόπη Κουρούση έχασε από την Γαλλίδα Manga με 15-9 για τις 8

14η η Ευαγγελία Μάρθα Καβέλη η οποία έχασε από την Ισπανίδα Dobos με 15-8 για τις 8.

11ος ο Guy George Le Hauton (έχασε για την είσοδο στην 8αδα από τον Ιταλό Cosimo Bertini με 15-7)

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή! Και ιδιαίτερα τους γονείς που δίνουν την ευκαιρία τα όνειρα και οι στόχοι των παιδιών να γίνουν πραγματικότητα!

ΦΩΤOΓΡΑΦΙΕΣ:

Φωτογραφίες μπορείτε να βρειτε στην επίσημη σελιδα της ΕΟΞ στο FACEBOOK

https://www.facebook.com/Hellenicfencingfederation

Τώρα βρείτε μας και στο INSTAGRAM #MyGreekFencing !

ΔΣ ΕΟΞ

#Mygreekfencing

Mesogiako U15 U17U20 2022

ALL Mesogiakoi Jordan 2022

Notaras Kourousi Mesogiakoi U15

Tsouroutas Kaveli Meogiako U15

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

olympia 2022 logo

Copyright © 2022 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib