Οι κορυφαίοι αθλητές και οι κορυφαίες αθλήτριες του ξίφους μονομαχίας δίνουν ραντεβού στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 19-20/11 για το πρώτο εγχώριο κύπελλο ανδρών-γυναικών της σεζόν.

 

Το Σάββατο 19/11 θα πραγματοποιηθεί το κύπελλο των ανδρών στο οποίο έχουν δηλωθεί 102 αθλητές. Στις συμμετοχές συγκαταλέγονται και τα ονόματα των κορυφαίων 8 της πανελλήνιας κατάταξης όπως αυτή διαμορφώθηκε από τους αγώνες της περσινής σεζόν. Είναι κατά σειρά οι εξής: Σάββας Καββαδίας (ΠΑΟ), Στέλιος Φουστανάκης (ΑΛ Μεσσαράς), Γιάννης Μαρκόπουλος (ΟΣ Κηφισιάς), Κώστας Καραμπάσης (ΑΟ Αρίστων Παιανίας), Γιώργος Μήνας (ΑΣ Σπάρτακος Κορινθίας), Νίκος Τσώκας (ΟΞΙΦ), Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος (ΑΟ Αρίστων Παιανίας) και Αλέξανδρος Τικτόπουλος (ΟΞΙΦ).

Την Κυριακή 20/11 θα πραγματοποιηθεί το κύπελλο των γυναικών στο οποίο έχουν δηλωθεί 49 αθλήτριες. Όπως και στους άνδρες, οι 8 κορυφαίες με βάση την πανελλήνια κατάταξη θα δώσουν το παρών. Πρόκειται  για τις εξής αθλήτριες κατά σειρά: Νικόλ Χατζησαράντου (ΑΟ Αρίστων Παιανίας), Φανή Βαρβέρη (ΑΟ Θησέας Ηρακλείου), Ειρήνη Καραμπίνη (ΑΟΦΙΨ Ίριδα), Ιρίνα Μαυρικίου (Ακρίτες), Ανδριάνα Θεοδωροπούλου (ΑΟ Αρίστων Παιανίας), Νεφέλη Ροδοπούλου (ΑΟΦΙΨ Ίριδα), Ελευθερία Μιμιγιάννη (ΑΣΑΟ) και Παναγιώτα Χαρμανίδου (ΠΑΟ).

Θυμίζουμε ότι για την κατηγορία ανδρών/γυναικών θα διεξαχθούν άλλα δύο κύπελλα ξίφους μονομαχίας, στις 18-19/3 από τον ΑΣ Ξιφομάχος στη Θεσσαλονίκη και στις 22-23/4 από τον ΑΟ Αρίστων Παιανίας στην Αθήνα. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών το οποίο για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει και τα τρία όπλα έχει αρχικά προγραμματιστεί για τις 6-7/5.

 

 

 

Copyright © 2023 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib