Ο πρόεδρος της ΕΟΞ, Ιωάννης Λιγνός, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα, Ανέστη Κωστίδη, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στα τέλη Ιουλίου.

Το παρών στη συνάντηση έδωσε και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό. 

Από την πλευρά τους, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας παρουσίασαν στον Υπουργό τις επιτυχίες που έχει φέρει το τελευταίο διάστημα το άθλημα, τη δομή αλλά και το σύνολο των δράσεων της ΕΟΞ. Δεν παρέλειψαν να αναφέρουν τις ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν, με κυριότερο το πρόβλημα της στέγασης του αθλήματος, μετά την παραχώρηση του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, του οποίου τμήμα είναι και η αίθουσα ξιφασκίας.

Ο κ. Βρούτσης ενημέρωσε για την εξέλιξη των έργων για τη δημιουργία του νέου προπονητηρίου ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ. Αμφότερες οι πλευρές δεσμεύτηκαν να έχουν στενή συνεργασία στο μέλλον και να εργαστούν με στόχο την επίλυση των υπαρχόντων προβλημάτων και με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib