Εκτός από τους διεθνείς αγώνες που διοργανώνει ο Μ. Αλέξανδρος Θ/κης, το Σαβ/κο 6-7/4 στη συμπρωτεύουσα, αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σάββατο (6/4) έχουμε, επίσης, στην Αθήνα και τα Χανιά. Πρόκειται για τους τελευταίους Περιφερειακούς αγώνες την τρέχουσα περίοδο στην κατηγορία Παμπαίδων/Παγκορασίδων –13 χρόνων, κάτι που σημαίνει ότι το "φυτώριο" ξιφασκίας βρίσκεται σε συναγερμό.

  •  Στην Αθήνα οι αγώνες για την Περιφέρεια Κέντρου διεξάγονται στο ΟΑΚΑ από τις 9.30 το πρωί. Το πρόγραμμα αυτής της 2ης (από τις τρεις συνολικά) "ενότητας" περιλαμβάνει το ξίφος μονομαχίας αγοριών 10-13 χρόνων και τη σπάθη κοριτσιών (σε δύο ηλικιακές κατηγορίες, 8-10 & 11-13 χρόνων). Θα υπολείπεται έτσι, για να ολοκληρωθούν οι Περιφερειακοί, η 3η "ενότητα" (σπάθη αγοριών & ξίφος ασκήσεως αγοριών/κοριτσιών) το μεθεπόμενο Σάββατο (13/4).
  •  Στα Χανιά οι Περιφερειακοί της Κρήτης διεξάγονται με οργανωτική φροντίδα της Αθλητικής Λέσχης Χανίων στο Αθλητικό Κέντρο της παλιάς Ηλεκτρικής. Οι αγώνες ξεκινούν στις 10 το πρωί και περιλαμβάνουν και τα τρία όπλα, με συμμετοχή όλων των κρητικών συλλόγων.
Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib