Οι καλύτεροι παμπαίδες και οι καλύτερες παγκορασίδες του ξίφους μονομαχίας θα δώσουν μάχες στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ για την εξασφάλιση των φετινών πανελλήνιων τίτλων στα ατομικά αλλά και τα ομαδικά.

Την πρώτη ημέρα, το Σάββατο 15 Ιουνίου, θα αγωνιστούν συνολικά 141 ξιφομάχοι 67 παγκορασίδες και 74 έφηβοι, ενώ στα ομαδικά της δεύτερης ημέρας θα πάρουν θέση στις πίστες 9 και 13 ομάδες αντίστοιχα. Στους παμπαίδες θα υπάρχουν σίγουρα τέσσερις νέοι μεταλλιούχοι, καθώς οι περσινοί ανήκουν πλέον στην κατηγορία των εφήβων. Ο Ραφαήλ Λάζου (ΟΞΙΦ) είναι αυτός που έχει τις περισσότερες νίκες στα φετινά κύπελλα U13 με δύο χρυσά και ένα αργυρό, ενώ ένα χρυσό έχει και ο Αναστάσιος-Μάριος Σιώμος (ΑΑ Ιωαννίνων). 

Στις παγκορασίδες θα είναι παρούσα η Μαρία Γεωργία Γκέκα (ΑΟ Θησέας Ηρακλείου) για να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο, ενώ το παρών θα δώσει και η περσινή φιναλίστ Αγγελική Εμμανουέλα Σαλαβούρα (ΛΟ Βάρης) που φέτος έχει ένα χρυσό και δύο αργυρά σε πανελλήνια κύπελλα. Από ένα χρυσό έχουν όμως και η Μαρίλια Κέκελη (ΟΞΙΦ) με την Αθηνά Ταλλίδου (ΟΞΙΦ), ενώ υπάρχει και η συναθλήτριά του Μαργέτα Ταντσοπούλου με το περσινό χάλκινο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Στα ομαδικά που θα διεξαχθούν την Κυριακή 16 Ιουνίου ο ΠΑΣ Γιάννενα και ο ΟΞΙΦ θα κληθούν ννα υπερασπιστούν τους περσινού τίτλους τους σε παμπαίδες και παγκορασίδες αντίστοιχα. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι για τα αποτελέσματα και τις συμμετοχές του πρωταθλήματος:

Live Αποτελέσματα
Συμμετοχές

panellinio_epee_u13.jpg

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib