Μπορεί η αγωνιστική δράση στην ξιφασκία για το 2013 σε εθνικό επίπεδο (βαθμολογούμενων διοργανώσεων) να ολοκληρώθηκε αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει και απραξία. Κάθε άλλο μάλιστα. Μέχρι τότε προβλέπονται προγραμματισμένες ενδιαφέρουσες διασυλλογικές διοργανώσεις, αλλά και διεθνείς συμμετοχές (βασικά με γονική στήριξη).

• Στο Λέζνο / Πολωνία μεταβαίνει η πρωταθλήτριά μας Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου για να συμμετάσχει στους αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους ασκήσεως Νέων Γυναικών U-20 που θα γίνουν το Σάββατο (14/12). Μαζί της η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελισάβετ Τσολακίδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτριά μας θα συμμετάσχει στους αγώνες με γονική στήριξη.

Τα «Ηλιοπούλεια» στον Πανελλήνιο: Συνεπής και φέτος (για 22η χρονιά), είναι ο Πανελλήνιος με τα «Ηλιοπούλεια», τους αγώνες σπάθης που διοργανώνει στη μνήμη του πρωταθλητή του στο συγκεκριμένο όπλο Βασίλη Ηλιόπουλου. Απευθύνονται σε αθλητές γεννημένους από το 1997 έως το 2003 και οι αγώνες θα φιλοξενηθούν την Κυριακή (15/12) στο οπλασκητήριο του συλλόγου στην Ευελπίδων στις 09:30.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib