Με τη συμμετοχή αθλητών σε 6 διεθνείς αγώνες συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (1-2/2) τη δραστηριότητα στην ξιφασκία και για τις τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Συγκεκριμένα :

  • Στην Ορλεάνη / Γαλλία (31/1-1/2) βρίσκονται οι αθλήτριες της σπάθης Βασιλική Βουγιούκα και Μαρίνα Παϊζη για να συμμετάσχουν στον πρώτο τους για το 2014 αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μαζί τους ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γκαμπριέλ Ντούτσια. Στους αγώνες συμμετέχει επίσης, με ιδιωτική κάλυψη και η Ζωή Βάχλα.
  • Στη Λυών / Γαλλία (1/2) θα αγωνιστεί η πρωταθλήτριά μας στο ξίφος ασκήσεως Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου στο τουρνουά Νέων Γυναικών U-20. Μαζί της η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελισάβετ Τσολακίδου.
  • Στο Μεσογειακό Κύπελλο (31/1-1/2) για αθλητές μέχρι 20 χρονιών που θα γίνει στην Ιταλία στην πόλη Κιάβαρι θα συμμετάσχουν ο Ρομπέρτο Ντάβολι και η Αριάννα Σακελλαρίου (στη σπάθη U-20) οι αθλήτριες του Ο. Ξ. Φλώρινας Φρειδερίκη Καλυβιάνου & Άρτεμη Μπαντίκη (στο ξίφος μονομαχίας U-20 & U-17), η αθλήτρια της Μακεδονικής Λέσχη Θεοδώρα Μολυβίδου (στο ξίφος μονομαχίας U-17 & U-16) και ο αθλητής του Ο. Ξ. Φλώρινας Αστέριος Τσώκας (ξίφος μονομαχίας U-17). Μαζί τους βρίσκονται ο βοηθός ομοσπονδιακός προπονητής ξίφους μονομαχίας Πέτρος Τσώκας, η προπονήτρια του Ο. ΞΙ. Φ. ολυμπιονίκης Ιωάννα Χρήστου, ο προπονητής της Μακεδονικής Λέσχης Παύλος Γούναρης & ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Σαϊνης.
  •  Στη Βουδαπέστη / Ουγγαρία (1-2/2) θα αγωνιστεί η Νίκη Σιδηροπούλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους μονομαχίας γυναικών.
  •  Στο Γκέτεμποργκ / Σουηδία (1-2/2) θα αγωνιστεί η αθλήτρια του ΟΞΦλώρινας Ζωή Μοσχοπούλου (ξίφος μονομαχίας U-17). Μαζί της ο προπονητής Λεωνίδας Καλυβιάνος.
  • Στο Παρίσι / Γαλλία (1-2/2) τρεις αθλήτριες της ΛΟΑιγάλεω (Ευθυμία Παντελή, Σταματία Παναγιωτοπούλου, Μαρία Δεσύλλα) δύο αθλητές του ΑΟΞΑιγάλεω (Μαρία Ελένη Χαλδαίου, Ιωάννης Ανδριόπουλος) και δύο αθλητές του ΟΞΦλώρινας (Πηνελόπη Γεροσίδερη, Ρωμανός Ρεπάτσης) θα αγωνιστούν σε τουρνουά μικρών ηλικιών. Όλοι οι αθλητές θα αγωνιστούν στο ξίφος ασκήσεως. Τους νεαρούς αθλητές μας συνοδεύουν ο Πρόεδρος του ΑΟΞΑιγάλεω Αναστάσιος Κοντοχριστόπουλος με τον προπονητή Νίκος Κοντοχριστόπουλος και ο προπονητής του ΟΞΦλώρινας Στάθης Γεροσίδερης.
Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib