Οι ευχάριστες ειδήσεις δεν σταματούν για την ελληνική Ξιφασκία. Μετά την επιτυχία των διεθνών μας στο «Κύπελλο Ακρόπολις», ήρθε το χάλκινο μετάλλιο της Μαρίας – Γεωργίας Χούρι στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων στη σπάθη που διεξήχθη στο Λονδίνο, για να σκορπίσει διάπλατα χαμόγελα.
Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε την υπέρβαση και κρέμασε στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο! Η επιτυχία της θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς στον ημιτελικό τραυματίστηκε στο χέρι και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Η Χούρι μέχρι τον ημιτελικό ήταν αήττητη!
Στην ίδια διοργάνωση η Αθηνά – Ελένη Ψωφάκη κατέκτησε την 7η θέση, η Ασημίνα Γκιώνη την 15η και η Ηλιάνα Παναγιάρη- Μαλέα την 61η . Συνολικά αγωνίστηκαν 64 αθλήτριες.
Στους νέους την καλύτερη πορεία έκανε ο Ευάγγελος Καλομοίρης που κατετάγη 22ος. Από εκεί και πέρα ο Γεώργιος Πάγκαλος κατέλαβε την 31η θέση, ο Μιχάλης Σιάλτσης την 33η , ο Νικόλαος Φραγκοζίδης την 34η , ο Ιάσωνας Χοντοχρίστος την 37η , ο Κωνσταντίνος Κυρτσιάς την 46η , ο Βασίλης Κακαριάρης την 55η , ο Ιωάννης – Διονύσης Μαύρος την 65η και ο Παναγιάρης- Μαλές Ευάγγελος την 79η θέση. Συνολικά συμμετείχαν 99 αθλητές.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib