Επιστροφή στην εγχώρια αγωνιστική δραστηριότητα

για την ξιφασκία με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.

 

Οι συμμετοχές είναι πραγματικά πάρα πολλές, καθώς θα αγωνιστούν 260 αθλητές στο ξίφος μονομαχίας και στη Σπάθη, με στόχο τη διάκριση! Ο αριθμός των συμμετοχών, βέβαια υποδηλώνει ότι για ακόμη ένα διήμερο το άθλημα της ξιφασκίας θα προσφέρει έντονη αγωνιστική δράση και πολύωρο θέαμα!

Όσον αφορά το πρόγραμμα, το Σάββατο θα διεξαχθούν τα ατομικά. Στις 9.30 είναι προγραμματισμένο να γίνει το Ξίφος μονομαχίας Εφήβων και η Σπάθη Νεανίδων. Στις 13:30 θα αρχίσουν τις προσπάθειές τους οι αθλητές στη Σπάθη Εφήβων και στις 15:30 οι αθλήτριες στο Ξίφος μονομαχίας Νεανίδων.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν τα ομαδικά. Στις 9:30 θα ξεκινήσει το ξίφος μονομαχίας Εφήβων και η Σπάθη Νεανίδων, ενώ στις 13:30 η Σπάθη Εφήβων και το Ξίφος μονομαχίας Νεανίδων.

Αγωνιστική δραστηριότητα και στο εξωτερικό

Ελληνικό ενδιαφέρον θα υπάρχει και στο εξωτερικό. Ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ξίφους Ασκήσεως Ανδρών που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται από την Δευτέρα στη Βόννη, καθώς συμμετέχει σε καμπ προετοιμασίας.

Παράλληλα, σε καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη από τις 9-14 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει η Δώρα Γκουντούρα. Στην πρωτεύουσα της Ιταλίας θα ταξιδέψει κι ο προπονητής κ. Δελενίκας Α.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib