Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινάει η αγωνιστική χρονιά της Βάσως Βουγιούκα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίζεται αύριο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στη Βενεζουέλα και ευελπιστεί να τα πάει... περίφημα και να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς για να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση για το Ρίο.
Είναι ο πρώτος της αγώνας μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (σ.σ. είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά)
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 14η θέση του Παγκόσμιου ράκινγκ λιστ και επιθυμεί να μαζέψει βαθμούς για να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση για το Ρίο.
Στη Βενεζουέλα βρίσκεται και ο προπονητής της Γκάμπριελ Ντούτσια.
Η συμμετοχή της Ελληνίδας πρωταθλήτριας δεν είναι η μόνη στο εξωτερικό. Στο Βελιγράδι θα διεξαχθεί αύριο το satellite της παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο Ξίφος Μονομαχίας. Από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστούν οι: Νίκος Τσώκας, Κοσμάς Καρακόλης, Αγαπητός Παπαδημητρίου, Ιωάννα Χρήστου, Φανή Βαρβέρη και Ελένη Παϊδά.


Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών-Γυναικών


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο το Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών- Γυναικών στο Ξίφος Ασκήσεως και στη Σπάθη. Περισσότεροι από 140 αθλητές και αθλήτριες θα βρεθούν αύριο στο ΟΑΚΑ με στόχο την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία.
Στις 9:30 θα ξεκινήσει το Ξίφος Ασκήσεως Ανδρών και η Σπάθη Γυναικών, στις 13:30 η Σπάθη Ανδρών και στις 14:30 το Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib