Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο μέρος των περιφερειακών αγώνων που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ. Η αίθουσα γέμισε με παιδικές φωνές και τους... μικρους πρωταγωνιστές του αύριο. Παιδιά από 8-13 χρονών αγωνίστηκαν στο ξίφος Ασκήσεως κι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα. Το βασικότερο είναι ότι η νεολαία πρέπει να ασχολείται με τον αθλητισμό και από εκεί και πέρα ότι το μέλλον της Ξιφασκίας είναι ευοίωνο, καθώς στο ξίφος Ασκήσεως αγωνίστηκαν 100 παιδιά και συνολικά στους περιφερειακούς Αγώνες οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 250 και στα τρία όπλα!

Αναλυτικά οι νικητές και οι νικήτριες στο ξίφος Ασκήσεως
Παγκορασίδες 8-10
Ελένη Μπάλλου (ΑΟΞΑ), Βασιλική Μπίζα (Ιριδα), Γαβριέλα Κοκώση – Στεργίου (ΟΞΙ Γλυφάδας), Αννα Μάνσολα (Ιριδα)

Παγκορασίδες 11-13
Βασιλική Μέκρα (Ιριδα), Σπυριδούλα Μπογιατζάρα (Εθνικός), Φαίδρα Αδάμ (ΑΟΞΑ), Πέτρα Κόκλα (Εθνικός)

Παμπαίδες 8-10
Ξενοφώντας Αντωνίου (Ιριδα), Βαγγέλης Ταρασίδης (ΟΞΙ Γλυφάδας), Μανώλης Αποστολόπουλος (ΑΞΙΑ), Δημήτρης Τσουτσοπλίδης (ΑΞΙΑ)

Παμπαίδες 11-13
Κωνσταντίνος Τερτίπης (ΑΟΞΑ), Κωνσταντίνος Σταματόπουλος (ΟΞΙ Γλυφάδας), Επαμεινώνδας Αποστολόπουλος (ΑΞΙΑ), Παναγιώτης Μαλτεζάκης (ΟΞΙ Γλυφάδας)

*** Η ιστοσελίδα www.sportsland.gr τράβηξε και δημοσίευσε στιγμιότυπα από τους Περιφερειακούς Αγώνες. Μπορείτε να δείτε το βίντεο στην εξής διεύθυνση: http://www.sportsland.gr/ksifaskia/%CE%BE%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib