Τα αγωνιστικά Σαββατοκύριακα στην Ξιφασκία

είναι... πάντα γεμάτα! Το διήμερο που μας έρχεται, όμως, τόσο στην Ελλάδα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων, όσο και στο εξωτερικό με τις 26 ελληνικές συμμετοχές, η δράση θα είναι μεγάλη.
Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς. Οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες θα επιδιώξουν να δείξουν ότι το μέλλον της ελληνικής ξιφασκίας είναι ευοίωνο. Μάλιστα ο αριθμός των συμμετοχών είναι άκρως ενθαρρυντικός! Συνολικά 170 αθλητές θα αγωνιστούν στο Ξίφος Ασκήσεως. Το Σάββατο στις 9:30 ξεκινάνε τις προσπάθειές τους οι παμπαίδες και στις 14:30 οι Παγκορασίδες. Την Κυριακή θα διεξαχθούν τα ομαδικά. Στις 9:30 οι Παμπαίδες και στις 13:30 οι Παγκορασίδες.

 

Οσον αφορά την αγωνιστική δράση στο εξωτερικό, 26 αθλητές ετοιμάζονται να δώσουν τη δική τους μάχη.

Η Μαρία Παπαδοπούλου θα αγωνιστεί στον Γκντάνσκ της Πολωνίας, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Ξίφος Ασκήσεως.

Στο Μεντλιν/Αυστρία πραγματοποιείται το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Σπάθης Εφήβων-Νεανίδων. Από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστούν οι: Νίκος Φραγκοζίδης, Βασίλης Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Κοντοειδής, Γιάννης Σύριος, Μιχάλης Σιάλτσης, Χαράλαμπος Πρεδάρης, Νίκος Χατζόπουλος, Σπύρος Κρούσκος, Κωνσταντίνος Κυρτσιάς, Βαγγέλης Σταθάτος, Βαγγέλης Παναγιάρης-Μαλέας, Σταύρος Αλτιπαρμάκης, Γιώργος-Aρης  Λάβας και οι Νεάνιδες: Ελένη Δήμκου, Αθηνά Ελένη Ψωφάκη, Ασημίνα Γκιώνη, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου, Καλλιόπη Καλουτά, Σοφία-Διονυσία Τετράδη, Αρτεμις-Καρολίνα Χρηστέα, Ανίκα Τσαπατσάρη, Ηλιανή Παναγιάρη – Μαλέα, Μαρία Μπουρδούκη, Νίκη Ψαθά, Χρυσάνθη Τσαντσαράκη.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib