Όλα είναι έτοιμα για το δεύτερο μέρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων- Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν στο Ξίφος Ασκήσεως και στη Σπάθη τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά.
Η συμμετοχή αναμένεται πραγματικά μεγάλη και σύμφωνα με τις δηλώσεις, ενδεχομένως να έχουμε και... ρεκόρ! Στις 9:30 θα ξεκινήσουν οι προσπάθειες στη Σπάθη Παγκορασίδων και στο Ξίφος Ασκήσεων Παμπαίδων. Στις 13:00 θα αρχίσουν οι Παμπαίδες στη Σπάθη και μισή ώρα αργότερα οι Παγκορασίδες στο Ξίφος Ασκήσεως.
Εν τω μεταξύ, ακόμα ένα διήμερο η συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στο εξωτερικό θα είναι μεγάλη. Στη Μπρατρισλάβα θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων στο Ξίφος Ασκήσεως και στο Ξίφος Μονομαχίας. Από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστούν και στα δύο όπλα οι αθλητές: Ραφαήλ Σούλιος, Γιάννης Ανδριόπουλος, Θοδωρής Σταθόπουλος, Δαμιανός Μαυρίδης, Φίλιππος Γκόγκος, Αλέξανδρος Γκόγκος, Διονύσης Μπουγάτσος, Δημήτρης Κρητικός
Τέλος στο Ντουρντάν/Γαλλία θα πραγματοποιηθεί το Κύπελλο Κόσμου Νεανίδων στη Σπάθη και θα συμμετάσχει η Δώρα Γκουντούρα.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib