Με τριανταένα αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει η Ελληνική αποστολή στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο 28 Φεβρουαρίου έως τις 9 Μαρτίου στο Νόβισαντ της Σερβίας και θα αγωνιστούν οι Νέοι Ανδρες – Νέες Γυναίκες, Έφηβοι – Νεάνιδες και των τριών όπλων.

Στις 29/2 θα διεξαχθεί το Ξίφος Ασκήσεως Εφήβων και η Σπάθη Νεανίδων και θα συμμετάσχουν οι: Ραφαήλ Σούλιος, Γιάννης Ανδριόπουλος, Δαμιανός Μαυρίδης, Δημήτρης Φατούρος, Αθηνά Ψωφάκη, Ασημίνα Γκιώνη, Μαρία Χούρι, Ελένη Δήμκου. Οι προαναφερθέντες θα αγωνιστούν και στα ομαδικά, που θα πραγματοποιηθούν στις 3/3.

Στη 1/3 θα γίνει το Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων και Ξίφος Ασκήσεως Νεανίδων και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι: Στέργιος Τσώκας, Φίλιππος Γκόγκος, Αλέξανδρος Γκόγκος, Δημήτρης Κρητικός, Μαρία Χαλδαίου, Ευαγγελία Χαΐτογλου, Μαρία Δεσύλλα, Ευθυμία Παντελή. Τα ομαδικά του Ξίφους Μονομαχίας Εφήβων θα διεξαχθούν στις 3/3, ενώ του Ξίφους Ασκήσεως Νεανίδων στις 4/3.

Στις 2/3 θα διεξαχθεί το Ξίφος Μονομαχίας Νεανίδων και η Σπάθη Εφήβων και θα αγωνιστούν οι: Ζωή Μοσχοπούλου, Βασιλεία Χαντζάρα, Μαρία Χαντζή, Αργυρώ Τσούφη, Νίκος Φραγκοζίδης, Κωνσταντίνος Κυρτσιάς, Μιχάλης Σιάλτσης, Σταύρος Αλτιπαρμάκης. Τα ομαδικά θα πραγματοποιηθούν στις 4/3.

Στη Σπάθη Νέων Γυναικών θα αγωνιστεί στις 5 Μαρτίου η Δώρα Γκουντούρα.

Στο Ξίφος Μονομαχία Νέων Ανδρών και στο Ξίφος Ασκήσεως Νέων Γυναικών θα αγωνιστούν στις 6 Μαρτίου οι: Στέργιος Τσώκας, Αλέξανδρος Τικτόπουλος, Στυλιανός Φουστανάκης, Δημήτρης Κρητικός, Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου, Μαρία Παπαδοπούλου, Μαρίνα Πεδιαδιτάκη. Τα ομαδικά θα γίνουν στις 8 Μαρτίου.

Στη Σπάθη Νέων Ανδρών θα αγωνιστεί στις 7 Μαρτίου ο Μάριος Γιακουμάτος.

Επικεφαλείς προπονητές είναι οι: Ελισάβετ Τσολακίδου, Πέτρος Τσώκας, Θανάσης Δελενίκας, επίσης την αποστολή συνοδεύουν σωματειακοί προπονητές με δικά τους έξοδα. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διαιτητεύσει ο Αντρέας Δουβής.

Τέλος στη Σερβία θα βρεθεί και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, Μανώλης Κατσιαδάκης, όπου θα έχει χρήσιμες συναντήσεις με προέδρους ομοσπονδιών άλλων χωρών.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib