Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών της Πολωνίας μονοπωλεί

το ενδιαφέρον και για μία ακόμη φορά η ελληνική αποστολή θα είναι πολυπρόσωπη, μιας και θα αγωνιστούν 13 αθλητές-τριες. Η διοργάνωση θα διαρκέσει από τις 20 έως τις 25 του μηνός. Το πρωτάθλημα είναι από μόνο του ανταγωνιστικό, αλλά θα αποτελέσει κι ένα καλό τεστ για τη Βάσω Βουγιούκα και την Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου, που έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Στις 20/6 θα αγωνιστούν οι Βάσω Βουγιούκα, Δώρα Γκουντούρα, Μαρίνα Παΐζη, Δέσποινα Γεωργιάδου (Σπάθη Γυναικών), Νίκος Κοντοχριστόπουλος και Παναγιώτης Τελιπορανίδης (Ξίφος Ασκήσεως).
Στις 21/6 θα συμμετάσχουν οι: Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου, Μαρία Παπαδοπούλου (Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών) και ο Σάββας Καββαδίας (Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών).
Οι ελληνικές συμμετοχές θα ολοκληρωθούν στις 22/6 όπου θα αγωνιστούν οι: Γιώργος Τσουρούτας, Βαγγέλης Μπούκας, Δημήτρης Καφαταρίδης (Σπάθη Ανδρών) και η Αταλάντα Ροσόλυμος  (Ξίφος Μονομαχίας Γυναικών).
Στην Πολωνία θα ταξιδέψουν οι προπονητές Γκάμπριελ Ντούτσια, Ελισάβετ Τσολακίδου, και Στάθης Γεροσίδερης, ενώ θα συμμετάσχει κι ο διεθνής διαιτητής Ανδρέας Δουβής.

 

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib