Με το όπλο του Ξίφους Μονομαχίας ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο (11-12 Φεβρουαρίου) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων, με τη συμμετοχή 205 αθλητών-αθλητριών.
Το Σάββατο 11/02 θα γίνουν οι ατομικοί αγώνες (09:30 ξίφος μονομαχίας εφήβων – 14:00 ξίφος μονομαχίας νεανίδων) και την Κυριακή 12/02 οι ομαδικοί (09:30 ξίφος μονομαχίας εφήβων – 13:30 ξίφος μονομαχίας νεανίδων).

Σε διεθνές επίπεδο :

• στο Dourdan της Γαλλίας βρίσκονται οι αθλητές Μάριος Γιακουμάτος και Βαγγέλης Καλομοίρης για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης νέων ανδρών που θα γίνει στις 11/02. Μαζί τους βρίσκεται ο προπονητής Παναγιώτης Τζινιόλης.
• στη Segovia της Ισπανίας η αθλήτρια Θεοδώρα Γκουντούρα θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης νέων γυναικών στις 11/02. Την αθλήτρια συνοδεύει ο προπονητής Θανάσης Δελενίκας.
• Στο Legnano της Ιταλίας διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας γυναικών (11-12/2) και από Ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχει η αθλήτρια Παναγιώτα Χαρμανίδου. Στους αγώνες είναι προσκεκλημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και ο διεθνής διαιτητής μας Στάθης Γεροσίδερης.
• Οι αθλητές μας του Ξίφους Ασκήσεως Νίκος Κοντοχριστόπουλος και Παναγιώτης Τεληπορανίδης θα αγωνιστούν στη Βόννη της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Ανδρών στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017.

Νίκησε με το σπαθί σου

nikise me to spathi sou

Copyright © 2017 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib