Πάνοπλη θα συμμετάσχει η ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων

που θα διεξαχθεί στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, σε όλα τα όπλα, από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου.

Συνολικά θα αγωνιστούν 30 αθλητές, μεταξύ των οποίων η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και η Δώρα Γκουντούρα που μπήκε στις «32» του Κυπέλλου Ακρόπολις.

Στη Σπάθη Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών θα αγωνιστούν οι Μάριος Γιακουμάτος, Βαγγέλης Καλομοίρης και Δώρα Γκουντούρα. Στο Ξίφος Ασκήσεως Νέων Γυναικών τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου, ενώ στο Ξίφος Μονομαχίας Νέων Ανδρών θα συμμετάσχουν οι Σπύρος Κυπραίος και Γιάννης Φιλιππούσης.

Στην ηλικιακή κατηγορία των Εφήβων – Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας θα αγωνιστούν οι : Αλέξανδρος και Φίλιππος Γκώγκος, Γιάννης Μαρκόπουλος, Θοδωρής Αβραμίδης, Ειρήνη Καραμπίνη, Ζωή Μοσχοπούλου, Κωνσταντίνα Νικολοπούλου και Μαρία Χαντζή.

Στο Ξίφος Aσκήσεως θα συμμετάσχουν οι : Ηλίας Γιάννος Ρίζος, Δαμιανός Μαυρίδης, Βασίλης Πίκουλης, Δημήτρης Φατούρος, Εκάβη Γεωργοπούλου, Μελίνα Παντελή, Μαρίνα Πεδιαδιτάκη, Μαρία Χαλδαίου

Τέλος στη Σπάθη θα πάρουν μέρος οι: Βασίλης Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Κοντοειδής, Μίκος Φραγκοζίδης, Στέφανος Χατζόπουλος, Ελένη Δήμκου, Καλλιόπη Καλουτά, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου και Αθηνά Ψωφάκη.

Στην εγχώρια δραστηριότητα θα διεξαχθεί το Κύπελλο Χειμώνα στο Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών και Γυναικών. Στις 9:30 θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους οι Ανδρες και στις 15:00 οι Γυναίκες.

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib