Με όνειρα για καλά πλασαρίσματα και διακρίσεις

θα αγωνιστούν 16 Ελληνες αθλητές και αθλήτριες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ξιφασκίας Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί από την 1η Απριλίου έως τις 10 του ίδιου μήνα στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.
Στην 1η Απριλίου θα αγωνιστούν οι Νικ. Φραγκοζίδης, Παν. Κοντοειδής και Στεφ. Χατζόπουλος στη Σπάθη Εφήβων και η Ζωή Μοσχοπούλου στο Ξίφος Μονομαχίας Νεανίδων.
Στις 2 Απριλίου θα συμμετάσχουν οι Καλ. Καλουτά, Δεσπ. Κωσταντακοπούλου και Ελένη Δήμκου στη Σπάθη Νεανίδων.
Στις 3 Απριλίου, οι Διον. Μπουγάτσος, Φίλιππος και Αλέξανδρος Γκώγκος θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων, ενώ την ίδια μέρα θα αγωνιστούν και οι Μαρ. Χαλδαίου και Μαρ. Πεδιαδιτάκη στο Ξίφος Ασκήσεως Νεανίδων.
Στις 5 Απριλίου θα «ριχτούν στη μάχη» οι Νέοι Ανδρες και οι Νέες Γυναίκες και θα αγωνιστούν οι Μαρ. Γιακουμάτος και Βαγγ. Καλομοίρης στην Σπάθη.
Στις 6 Απριλίου θα αγωνιστεί η Δώρα Γκουντούρα, ενώ η ελληνική αποστολή ολοκληρώνει την παρουσία της στις 7 Απριλίου με τη συμμετοχή της Κατερίνας Κοντοχριστοπούλου στο Ξίφος Ασκήσεως.
Στην Βουλγαρία θα ταξιδέψουν επίσης οι προπονητές: Ελισάβετ Τσολακίδου , Πέτρος Τσώκας, Παναγιώτης Τζινιόλης, Αθανάσιος Δελενίκας, Λεωνίδας Καλυβιάνος, Ευάγγελος Βερτόπουλος, Ιωάννης Νοταράς και  Γεώργιος Τσουρούτας.
Τέλος θα βρεθεί στην Βουλγαρία και ο διεθνής διαιτητής Ανδρέας Δουβής.

Νίκησε με το σπαθί σου

nikise me to spathi sou

Copyright © 2018 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib