Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της Σπάθης Γυναικών στο Τόκιο με νικήτρια την Sofia Pozdniakova (Ρώσικη Ολυμπιακή Επιτροπή) Δεύτερη η επισης Ρωσίδα Sofya Velikaya και τρίτη η Γαλλίδα Manon Burnet. Η Δώρα Γκουντούρα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και δεν κατάφερε τον στόχο που είχε θέσει μαζι με τον προπονητή της Θανάση Δελενικα. Χαρακτηριστικα η Δωρα είπε:

"Δυστυχώς το παιχνίδι δεν πήγε έτσι όπως το περιμέναμε. Ήτανε μια πολύ καλή αντίπαλος η οποία διαχειρίστηκε τη στιγμή καλύτερα από εμας. Θα δουλέψουμε, καθώς ήταν η πρώτη μας συμμετοχή και εμπειρία σε ολυμπιακούς αγώνες. Η κατάσταση με τον κορωνοιο δε βοήθησε καθώς βρεθήκαμε ενάμιση χρόνο σε αγωνιστική απραξια. Γυρίζουμε Ελλάδα να ξεκουραστούμε, να κάνουμε διακοπές και να θέσουμε νέους στόχους με τη νέα χρονιά ώστε να τους πετύχουμε όπως πάντα με σκληρή δουλειά. " μας είπε η Δώρα μερικές ώρες μετά τον αγωνα.

Και αντιστοιχα η προσεγγιση του Θαναση Δελενίκα είναι:

"Κανένας παράγοντας δε μπορεί να στερήσει από τους Ολυμπιακούς αγώνες την αίγλη τους. Ζήσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με αγωνιστική απραξια και δύσκολες συνθήκες προπόνησης. Δεν το βάλαμε κάτω και παλέψαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Ελλάδα και την ελληνική ξιφασκία. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Δώρα για την πίστη της στη δουλειά που κάνουμε και να πω πως την θαυμάζω για τα απίστευτα ψυχικά αποθέματα που έδειξε πως έχει όλο αυτό τον καιρό. Ξεκινάμε προγραμματισμό για το Παρίσι αμέσως μετά τις διακοπές, ελπίζουμε σε μια κανονικότητα και σε καλύτερες συνθήκες για να πετύχουμε το στόχο μας."

Τους ευχόμαστε καλή επιστροφή, καλή ξεκούραση και κάθε επιτυχία στον σχεδιασμό για την υλοποίηση του επόμενου μεγάλου στόχου!

DORA BACKLlow

DORATHANASIS2low

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΟΞ

#Mygreekfencing

 



 

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

Copyright © 2024 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib