Προς Σωματεία μέλη ΕΟΞ

Σας  προωθούμε επιστολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας για την Παγκόσμια Ημέρα Ξιφασκίας (Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021) που αφορά όλους εκείνους που συνεισφέρουν στο άθλημα της ξιφασκίας ανεξαρτήτως ρόλου (αθλητές, οπαδούς, γονείς, προπονητές, διαιτητές, επισήμους, μέλη διοίκησης).

Όλοι αποτελούν πρεσβευτές του αθλήματος, το εκπροσωπούν και μπορούν να μεταφέρουν το θετικό τους μήνυμα για την ξιφασκία σε όλο τον κόσμο.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξιφασκίας 2021 αντιπροσωπεύει επίσης μια νέα εποχή Ολυμπιακής Ξιφασκίας, με 12 πλήρη αγωνίσματα για πρώτη φορά. Οι νέοι Ολυμπιονίκες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να γιορτάσουν σε παγκόσμια εμβέλεια, ένα διασκεδαστικό, ενθουσιώδες και συναρπαστικό άθλημα για όλους.

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ξιφασκίας “We Are Fencing”.

Η FIE φέτος σαν δράση προτείνει την δημοσίευση βίντεο ή φωτογραφίας στα social media, που να ερμηνεύει/δείχνει το ρόλο εκείνου ή εκείνης (Αθλητής/τρια, Προπονητής, Παράγοντας, Διαιτητής, Γονέας, Φυσιοθεραπευτής, Προμηθευτής, Οργανωτής, Χορηγός κλπ)  και τι σημαίνει η «ξιφασκία» στη ζωή τους.

Είναι πολύ σημαντικό οι αναρτήσεις να έχουν τα σωστά tag  #WEAREFENCING@fie_fencing  και            #mygreekfencing

Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΟΞ θα αναρτήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, φωτογραφίες και βίντεο από τους ατομικούς αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σπάθης ! 

Ας μοιραστούμε όλοι την αγάπη μας για την Ξιφασκία και ας συμμετέχουμε στην παγκόσμια αυτή δράση της FIE!!

Με Εκτίμηση, 

Ιρις Βλαχούτσικου

Πρόεδρος Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ ΕΟΞ

 

 

 

6 Απριλίου! - Συμμετέχουμε με #whitecard

Copyright © 2022 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib