Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Ηλιανή Παναγιάρη Μαλέα και είμαι αθλήτρια της ΓΕΦ στο όπλο της σπάθης, και διαιτήτρια στο ίδιο όπλο. Αυτή τη στιγμή όμως, σας απευθύνομαι με μια άλλη ιδιότητά μου, αυτήν της φοιτήτριας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Στο πλαίσιο των σπουδών μου, έχω αναλάβει να διεκπεραιώσω μία ερευνητική εργασία, με θέμα "Η διερεύνηση της λειτουργίας της ελληνικής ξιφασκίας στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα". Η εργασία μου αυτή, εντάσσεται στο μάθημα "Κοινωνιολογία του Αθλητισμού", με διδάσκοντα τον επίκουρο καθηγητή Εμμ. Χουμεριανό. Διερευνά ζητήματα, που αφορούν στην κοινωνική διάσταση του αθλήματος και όχι άλλες πλευρές που πιθανόν να χρήζουν μελέτης άλλων επιστημονικών τομέων (όπως πχ. την Επιστήμη της Φυσικής Αγωγής, την Αθλητική Ψυχολογία, την Επικοινωνία και το Μάρκετινγκ κλπ.) 

Για την υλοποίηση της εργασίας μου, έχω διαμορφώσει ένα ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις κλειστού και ανοιχτού τύπου στον ακόλουθο σύνδεσμο https://forms.gle/FqZp2GL11pU9ZNX78 , το οποίο το απευθύνω σε αθλητές/-τριες της ξιφασκίας της χώρας μας, οι οποίοι/-ες είναι άνω των 16 ετών, ανεξαρτήτως όπλου.

Κύριο ηθικό μέλημά μου, είναι η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων του δείγματος, με σκοπό την εξασφάλιση του σεβασμού στην ιδιωτική ζωή των συμμετεχόντων. Ως εκ τούτου, η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι εντελώς ανώνυμη και θα απαιτήσει μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο αυτών που θα απαντήσουν. Ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή στο ερωτηματολόγιο, θα είναι ενεργός έως την 1η Δεκεμβρίου. Τα αποτελέσματα της ερευνητικής εργασίας θα χρησιμοποιηθούν για επιστημονικούς/εκπαιδευτικούς σκοπούς και μόνο, στο πλαίσιο της ηθικής και δεοντολογίας της έρευνας που αποδέχεται το Πάντειο Πανεπιστήμιο. 

Θα σας ήμουν ευγνώμων, εάν μπορούσατε να παρέχετε υποστήριξη στη μελέτη μου, κοινοποιώντας μέσω της ιστοσελίδας σας, το σχετικό σύνδεσμο στους αθλητές και στις αθλήτριες της ΕΟΞ. 

Είναι αυτονόητο, ότι τα αποτελέσματα της έρευνάς μου θα είναι διαθέσιμα στην Ομοσπονδία, εάν το επιθυμείτε! Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στο τηλέφωνο 6984558404 

Προσβλέποντας στην υποστήριξή σας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 

Ηλιανή Παναγιάρη Μαλέα 

 

 

  

ΟΛΥΜΠΙΑ 2022

Copyright © 2022 Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. All Right Reserved.
Developed By infolib